Omerta 6/12 -yritysnäytökset

Järjestä unohtumaton ilta Omerta 6/12 parissa!

Ilkka Remeksen kirjaan perustuva ja Aku Louhimiehen ohjaama kotimainen Omerta 6/12 -elokuva valtaa valkokankaat perjantaina 19.11.! Yritysasiakkaillemme tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä elokuva jo ennen virallista ensi-iltaa tunnelmallisissa ennakkonäytöksissä sekä ensi-iltapäivänä tai sen jälkeen järjestettävissä yritysnäytöksissä!

Omerta 6/12* -yritysnäytökset: 

  • 15.-18.11. – ennakkonäytösmahdollisuus
  • Perjantai 19.11. ja tästä eteenpäin -mahdollisuus yritysnäytöksiin

*Elokuvan kesto 1h 55min. Elokuvan ikäraja K-12 (9).

Varaa oma ennakkonäytöksesi ajoissa

Varaathan oman yksityisnäytöksesi ajoissa, sillä Omerta 6/12 täyttää salit nopeasti! Yksityisnäytöksen voit tilata yksityisnäytöksen tilauslomakkeella tai ottamalla yhteyttä lähimpään BioRex -elokuvateatteriisi.

Viimeistele näytös herkullisilla leffaeväillä

Yksityisnäytöksen viimeistelevät herkulliset leffaeväät! Yksityisnäytöksen yhteyteen tilatut popparit sekä juomat katamme asiakkaan toiveiden mukaisesti saliin tai sen edustalle, jolloin tarjoilut sujuvat helposti ja mutkattomasti. Leffaeväistä suosituimmat ovat 1,5l popparit sekä 0,5l virvoitusjuomapullo, joita voi halutessaan täydentää Fazerin herkullisilla makeisilla!

Omerta 6/12

Toimintatrillerissä Omerta 6/12 Suomen itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto keskeytyy tylysti kun presidentinlinnaan hyökätään, ja valtionjohto otetaan panttivangiksi. Suojelupoliisin Max Tanner (Jasper Pääkkönen) määrätään neuvottelijaksi panttivankikriisiin, jonka taustalta löytyy terrori-iskuksi naamioitu suunnitelma Euroopan turvallisuuden horjuttamiseksi. Tannerin on tehtävä rohkeita ja kipeitäkin ratkaisuja selvittääkseen, kuka on iskun takana. Panoksena on ihmishenkien lisäksi koko Eurooppaa uhkaava turvallisuuspoliittinen kaaos. Elokuva perustuu Ilkka Remeksen menestyskirjaan 6/12.

Elokuvan virallinen traileri: