007 – No Time To Die

Järjestä unohtumaton ilta Bondin seurassa!

James Bond palaa valkokankaille odotetussa uutuuselokuvassa 007 – No Time To Die torstaina 30.9.! Yritysasiakkaillemme tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä maailman tunnetuimman agentin seikkailut jo ennen elokuvan virallista ensi-iltaa tunnelmallisissa ennakkonäytöksissä sekä ensi-iltapäivänä tai sen jälkeen järjestettävissä yritysnäytöksissä!

007 – No Time To Die* -yritysnäytökset: 

  • Keskiviikko 29.9. – ennakkonäytösmahdollisuus
  • Torstai 30.9. ja tästä eteenpäin -mahdollisuus yritysnäytöksiin

*Elokuvan kesto on 2h 43min ja ikäraja K-16 (13).

 

Varaa oma ennakkonäytöksesi ajoissa

Varaathan oman yksityisnäytöksesi ajoissa, sillä James Bond täyttää salit nopeasti! Yksityisnäytöksen voit tilata yksityisnäytöksen tilauslomakkeella tai ottamalla yhteyttä lähimpään BioRex -elokuvateatteriisi.

 

Viimeistele näytös herkullisilla leffaeväillä

Yksityisnäytöksen viimeistelevät herkulliset leffaeväät! Yksityisnäytöksen yhteyteen tilatut popparit sekä juomat katamme asiakkaan toiveiden mukaisesti saliin tai sen edustalle, jolloin tarjoilut sujuvat helposti ja mutkattomasti. Leffaeväistä suosituimmat ovat 1,5l popparit sekä 0,5l virvoitusjuomapullo, joita voi halutessaan täydentää Fazerin herkullisilla makeisilla!

 

007 – No Time To Die

Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

Elokuvan virallinen traileri: