Tiedote |

BioRex jatkaa elokuvateatteritoimintaa Cinamon Redin vanhoissa tiloissa

BioRex on solminut Kauppakeskus Redin kanssa sopimuksen elokuvateatteritoiminnan jatkamisesta Cinamon Redin tiloissa

Viisi (5) elokuvasalia käsittävä elokuvateatteri on tarkoitus remontoida kuluvan kevään aikana ja näytöstoiminta käynnistää uudelleen alkukesästä 2022. Sekä aulatiloihin että saleihin on luvassa parannuksia. Palveluvalikoimaan on suunnitteilla tuoda mm. elokuvateatteri Triplastakin tuttu konsepti, jossa leffaelämyksen yhteydessä voi nauttia tapas-annoksista sekä laatuviineistä.

”Tahtotila elokuvateatteritoiminnan jatkamiselle oli korkea sekä meidän että kauppakeskuksen puolella. Uusi operaattori haluttiin luonnollisesti löytää mahdollisimman nopealla aikataululla, sillä elokuvateatteri rikastaa kauppakeskuksen ja kaupungin tarjontaa sekä kulttuurin- että vapaa-ajan palvelujen näkökulmasta.” kertoo BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

”Olemme äärettömän iloisia saadessamme BioRexin osaksi Redin tarinaa. BioRexin asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen ajattelutapa elokuvakokemukselle tukee Redin tapaa toimia. Redin asiakkaat ansaitsevat laadukkaan elokuvateatteritoimijan ja kattavat viihteen palvelut. Vahva ja monipuolinen viihteen elämys tukee myös rakenteilla olevaa ravintolamaailmaa.” sanoo Redin kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen

 

Cinamonin sarja- ja lahjaliput hyväksytään maaliskuusta lähtien BioRex -elokuvateattereissa

Cinamon elokuvateatterin sulkemisen myötä merkittävä määrä Cinamonin myymiä sarja- ja lahjalipputuotteita on jäänyt asiakkailta käyttämättä. Liput ovat kuitenkin jatkossa mahdollista käyttää jo toiminnassa olevissa BioRex -ketjun teattereissa 1.3. alkaen sekä Redin elokuvateatterissa sen avauduttua kesän 2022 aikana. Liput tullaan hyväksymään myös elokuvateatteri BioRex Triplassa. Cinamon tiedottaa erikseen asiakkailleen lippujen palautusmahdollisuuksista perjantain 4.2. aikana.

(Kuva: © Redi.fi)