Tiedote |

Biorex Cinemas avaa uuden elokuvateatterin Seinäjoelle joulukuussa!

Biorex Cinemas avaa uuden elokuvateatterin Seinäjoelle joulukuussa

Elokuvateatteriketju Biorex Cinemas Oy avaa uuden modernin kuusisalisen elokuvateatterin Seinäjoen keskustaan joulukuussa. Rakennustyöt teatterilla alkoivat viime kesänä ja elokuvateatteri avaa ovensa yleisölle 10. joulukuuta.

Joulukuussa avautuvaan 617 paikkaiseen teatteriin tulee kuusi nykyaikaisella elokuvatekniikalla varustettua salia sekä täysin uusia palvelukonsepteja. Saleista kolme on premium-saleja: yksi Prime- ja kaksi Rex-salia. Muissa saleissa voi halutessaan myös valita leveämmän Plus-paikan.

Prime on premium-sali, jossa elokuvaelämykseen vaikuttavat osa-alueet on optimoitu parhaalle katsomiskokemukselle. Salissa on normaalia suuremmat penkit ja vaikuttava Dolby Atmos® -äänimaailma sekä RGB-laserprojektori. Täysin uudenlaisessa Rex-salikonseptissa yhdistyy huipputekniikka ja ainutlaatuinen katselumukavuus, joka on viety uudelle tasolla. Rex-saleissa on mukavien leffapenkkien lisäksi omat sivupöydät sekä näytöksen aikana voi nauttia BioRexin aulabaarin laajasta ruoka- ja juomavalikoimasta, kuten tapas- annoksista, erikoisoluista ja viineistä.

” Hanke on ollut vireillä jo viisi vuotta ja nyt olemme loppusuoralla. Olemme iloisia, että olemme edenneet hyvin aikataulussa ja voimme pian avata ovet yleisölle uutuutta uhkuvaan teatteriimme. On ollut hienoa kokea se positiivinen paikallinen tuki kulttuurihankkeeseen, jota myös Suomen Elokuvasäätiö on tukenut. Seinäjoki saa arvoisensa elokuvateatterin, jonne kannattaa tulla kauempaakin. Pystymme jatkossa näyttämään yli 6000 näytöstä vuodessa, joten elokuvien tarjonta voidaan pitää laajana ja esityskertoja lisätä suosituimpien elokuvien osalta”, sanoo BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola ylpeänä.

Elokuvateatterin sisäarkkitehtuurin on luonut Arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo, pääsuunnittelijana Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo ja teatterin ulkoarkkitehtuurista vastaa Arkkitehdit LSV, pääsuunnittelijana Juha Luoma. Rakennuttajana toimii Fincap Kiinteistökehitys.

Uusi BioRex Seinäjoki avataan yleisölle 10. joulukuuta. Lipunmyynnin aloituksesta sekä avajaisohjelmisto ilmoitetaan myöhemmin marraskuussa.

Lisätietoja:

Biorex Cinemas Oy

Aku Jaakkola, toimitusjohtaja, aku.jaakkola@biorex.fi, +358 50 338 7765

BioRex Cinemas Oy

BioRex Cinemas Oy on vuonna 2002 perustettu, Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvateatterit Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Pietarsaaressa, Porvoossa, Riihimäellä, Rovaniemellä, Seinäjoella, Torniossa ja Vaasassa. BioRexin emoyhtiö on ruotsalainen perheyritys Svenska Bio, jolla on yhteensä yli 50 elokuvateatteria Ruotsissa, Tanskassa sekä Suomessa.