Palvelut |

Uuden BioRex Seinäjoen avajaisia juhlitaan 10.-16.12.!

Täysin uusi BioRex Seinäjoki avaa ovensa perjantaina 10.12. kello 12:00! Tervetuloa tutustumaan uuteen elokuvateatteriimme!

Uuteen 617-paikkaiseen teatteriin tulee kuusi nykyaikaisella elokuvatekniikalla varustettua salia sekä täysin uusia palvelukonsepteja. Saleista kolme on premium-saleja: yksi Prime- ja kaksi Rex-salia. Muissa saleissa voi halutessaan myös valita leveämmän Plus-paikan.

Prime on premium-sali, jossa elokuvaelämykseen vaikuttavat osa-alueet on optimoitu parhaalle katsomiskokemukselle. Salissa on normaalia suuremmat penkit ja vaikuttava Dolby Atmos® -äänimaailma sekä RGB-laserprojektori. Täysin uudenlaisessa Rex-salikonseptissa yhdistyy huipputekniikka, Dolby Atmos® -äänimaailma ja ainutlaatuinen katselumukavuus, joka on viety uudelle tasolle. Rex-saleissa on mukavien leffapenkkien lisäksi omat sivupöydät sekä näytöksen aikana voi nauttia BioRex:n aulabaarin laajasta ruoka- ja juomavalikoimasta, kuten tapas- annoksista, erikoisoluista ja viineistä.

Tervetuloa huikeiden elokuvaelämysten pariin!

Avajaistarjouksia 10.-16.12.:

  • Tarjoushintaisia elokuvanäytöksiä huippuedullisesti 3€, 5€, 10€, elokuvanäytöksiä ohjelmistossa koko avajaisviikon 10.-16.12.
  • Ennakkonäytökset elokuvista Vinski ja Näkymättömyyspulveri, 70 on vain numero ja Supercool
  • 100:lle ensimmäiselle 5kpl sarjalippupaketti 20€ (norm. 55€), liput ovat voimassa 5kk ja käyvät maksuvälineenä kaikissa elokuvanäytöksissä, otathan huomioon mahdolliset näytöskohtaiset lisämaksut. Tarjoushintainen lippupaketti on myynnissä vain BioRex Seinäjoen elokuvateatterissa avajaisviikonloppuna 10.-12.12. joka päivä 100 ensimmäiselle asiakkaalle.
  • LeffaCombo M 4,95€ (norm.6,95€), LeffaCombo -tarjous on voimassa 16.12. asti.

Avajaisviikon ohjelmistosta löydät seuraavat elokuvat:

Huomioithan, että avajaistarjoukset ovat lunastettavissa ainoastaan BioRex Seinäjoen elokuvateatterista. Lippujen varaaminen erikoishintaisiin näytöksiin ei ole mahdollista, voit ostaa liput verkkosivuiltamme.