Esteettömyys

Palvelut liikuntarajoitteisille

Ennen elokuvanäytöstä

Oletko saapumassa elokuviin ja kaipaat lisätietoa teattereidemme esteettömyydestä tai toimit liikuntarajoitteisen henkilön avustajana? Alta löydät tietoa elokuvateattereidemme liikuntarajoitteisille suunnatuista paikoista sekä elokuvateattereiden infroista. Lisätietoa voit kysyä myös aina ottamalla yhteyttä suoraan lähimpään BioRex -elokuvateatteriisi.

Saavutko avustajana elokuviin?

Mikäli asiakas saapuu elokuviin avustajan kanssa, pääsevät sekä asiakas että avustaja yhden (1) elokuvalipun hinnalla elokuvanäytökseen. Mkäli avun tarve ei ole silmämääräisesti havaittavissa, kassahenkilökuntamme voi pyytää näyttämään avustajalippuun oikeuttavan kortin / muun dokumentin elokuvateatterin lippukassalla. Henkilökuntamme avustaa myös tarvittaessa / pyydettäessä elokuvasaleihin siirtymisessä.

 

Vammaiskortin haltijalle

Elokuvateatterimme ovat virallisia EU:n Vammaiskortti -palveluntarjoajia. Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä.

 


BioRex Porvoo

Elokuvateatterin sisäänkäynti, lippumyymälä ja kaikki salit ovat 1. kerroksessa. Kaikista saleista löytyy paikkoja liikuntarajoitteisille.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1285


BioRex Verkatehdas, Hämeenlinna

Elokuvateatterin sisäänkäynti, lippumyymälä ja kaikki salit ovat 1. kerroksessa.
Kaikista saleista löytyy paikkoja liikuntarajoitteisille.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1282


BioRex Riihimäki

Elokuvateatterin lipunmyyntipiste sekä salit 1 & 2 ovat 1. kerroksessa, jonne laskeudutaan pääsisäänkäynnistä portaat alas. Portaiden yhteydessä ei ole kaidehissiä.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1322


BioRex Sveitsi

Elokuvateatterin sisäänkäynti, lippumyymälä ja 2. sali 1. kerroksessa.
Salit 1,3,4, ja REX ovat 2. kerroksessa (elokuvateatterissa on pyörätuolihissi liikkumista varten).

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1320


BioRex Vaasa

Elokuvateatterin sisäänkäynti 1. kerroksesta, lippumyymälä ja kaikki salit sijaitsevat 3. kerroksessa. Käynti lippumyymälään ja saleihin rappusista / hissillä. Kadulta on ramppi hissiin.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1287


Bio Marilyn Seinäjoki

Ota yhteyttä elokuvateatterin lippukassaan.

Puh. 075 756 1305


BioRex Pietarsaari

Elokuvateatterin sisäänkäynti 1. kerroksessa, lippumyymälä ja salit sijaitsevat 2. kerroksessa. Käynti lippumyymälään ja saleihin portaikosta, liikuntarajoitteisia varten on myös kaidehissi.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1294


BioRex Kajaani

Elokuvateatterin sisäänkäynti ja lippumyymälä ovat 1. kerroksessa. Kaikki salit sijaitsevat 2 kerroksessa. Liikuntarajoitteiset voivat käyttää hissiä 2. kerrokseen siirtymisessä, johon käynti viereisen ravintolan puolelta. Saleissa 1 & 2 on liikuntarjoitteisille paikkoja.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1284


BioRex Tornio

Elokuvateatterin sisäänkäynti ja lippumyymälä, sekä kaikki salit ovat 1. kerroksessa.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1296


BioRex Rovaniemi

Elokuvateatterin sisäänkäynti ja lippumyymälä ovat 1. kerroksessa. Kaikki salit sijaitsevat 2. kerroksessa. Käynti saleihin lippumyymälän viereisestä portaikosta tai Sampokeskuksen puolelta rullaportaista / hissillä.

Lisätietoja puhelimitse: 075 756 1281