Anna lahjaksi elokuvaelämys!

Yllätä yhteisillä leffahetkillä!

BioRex:n suositut joulun lahjatuotteet ovat tänäkin vuonna saatavilla marraskuun 18. päivästä aina joulukuun 24. päivään saakka. Joululahjaliput ovat edullinen ja aina mieluisa lahja ikään katsomatta. 

Joulun lahjatuotteet ovat voimassa 25.12.2021-30.6.2022 välisenä aikana. Kunkin lahjatuotteen voimassaoloaika on merkitty lippuun. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta / hyvitetä voimassaoloajan päättymisen jälkeen.

Joululippuja voit ostaa verkkokaupastamme tai elokuvateattereiden lippukassoilta.

Lahjatuotteet 

  • 2 x Joululippu 25,00€ (sis. lahjakortin + kuoren) 
  • 4 x Joululippu 45,00€ (sis. lahjakortin + kuoren) 
  • 2 x Joulucombo 8,00€ (sis. 2x 1,5l popcorn + 0,4l hanajuoma)

Lahjalippujen käyttö

Lahjaliput käyvät maksuvälineinä BioRex:n verkkokaupassa sekä kaikissa BioRex –elokuvateattereissa, kaikkiin elokuvanäytöksiin voimassaoloaikanaan, ilman lisäpalvelumaksuja. Lahjalipuilla ei voi maksaa ooppera- tai balettinäytöksiä eikä Event Cinema –näytöksiä. Elokuvateatterin lippukassalta tai jälleenmyyntipisteeltä ostettuihin lahjatuotteisiin sisältyy lahjakortti + kuori. Lahjatuotteita ja/tai osaa niiden hinnasta ei voi maksaa kulttuuri-tykyseteleillä.

Lahjalippujen myyntiaika: 18.11.-24.12.2021, huom. 24.12. liput myynnissä vain verkkokaupassa elokuvateattereiden ollessa suljettuna.