Popcorn & Combot

Popcorn viimeistelee leffahetken

Popparit ovat monelle tuttu herkku tivolista, sirkuksesta ja tietysti leffateatterista! Mutta kuinka moni tietää, miten poppareista tuli maailman suosituin leffaherkku?

Juuret syvällä Amerikassa

Varhaisimmat löydöt paistetuista maissinjyvistä johtavat Meksikoon, 300 j.kr. ajalle. Etelä-Amerikasta popcornit kulkeutuivat vuosien saatossa maahanmuuttajien mukana myös Pohjois-Amerikkaan, jossa popcorneista tuli nopeasti suosittuja niin kaupan hyllyillä kuin erilaisissa yleisötapahtumissakin. Lopullisen läpimurtonsa kaupalliset popcornit tekivät vuonna 1885, kun Charles Cretors kehitti ensimmäiset liikuteltavat popcornkärryt. Cretorsin kärryjen myötä popcornien kulutus kasvoi räjähdysmäisesti ja ne olivatkin tuttu näky elokuvateattereiden edessä. Suosion kasvaessa elokuvateatterit siirtyivät myymään popcorneja itse ja vielä tänäkin päivänä popcorn on maailman suosituin elokuvaherkku.

BioRex:n popcornit syntyvät Cretorsin popcornkoneilla!

Kunnioitamme perinteitä ja vuosien saatossa hankittua osaamista. Siksi elokuvateattereidemme popcornit valmistetaan Cretorsin laadukkailla koneilla, Orvillen herkullisista maissinjyvistä. Herkullisissa poppareissamme käytämme omaa reseptiä, joka koostuu aina vakioidusta määrästä suolaa, öljyä sekä maissinjyviä.

Comboile – saat popparit ja juoman maistuvaan yhteishintaan!

  • LeffaCombo S  5,95€ (1,5l popparit + 0,4l hanajuoma)
  • LeffaCombo M 6,95€ (3,0l popparit + 0,5l hanajuoma)
  • LeffaCombo L 7,95€ (5,5l popparit + 0,8l hanajuoma)
  • Kaveri Combo 7,95€ (5,5,l popparit + 2 x 0,4l hanajuoma)

Jos haluat tietää lisää valikoimassamme olevista leffaherkuista, voit tutustua myös kumppanimme Sundlingsin sivuihin!