Palvelut |

Koe lumoava Dolby Atmos® PRIME -salissa!

PRIME™ -sali nostaa leffaelämyksen uudelle tasolle

Leffaelämys on arjesta irrottautumista. Se tempaa mukaansa matkalle, jonka aikana kuva ja ääni nivoutuvat elokuvan mittaiseksi tarinaksi. PRIME™ on BioRex:n premium -palveluihin kuuluva salikonsepti, jonka löydät tällä hetkellä elokuvateatteri BioRex Verkatehtaalta, Hämeenlinnasta sekä BioRex Porvoosta.  PRIME™ -salit ovat varusteltu normaalia leveämmillä leffapenkeillä, 4K -laserprojektoreilla sekä Dolby Atmos®  -äänentoistojärjestelmillä.

Enemmän tilaa nauttia leffasta

Mukava penkki on onnistuneen leffaelämyksen lähtökohta. Siksi PRIME™-salin penkit ovat normaalia leveämmät ja varustettu runsaammalla käsinoja- sekä jalkatilalla. Penkkeihin on mukava uppoutua koko elokuvanäytöksen ajaksi, riippumatta elokuvan kestosta.

Tarkka 4K -laserprojisointi ja upea Dolby Atmos® -äänimaailma

Parhainkaan elokuva ei pääse oikeuksiinsa ilman modernia esitystekniikkaa. Barcon 4K -laserprojektorit tuottavat valkokankaalle elävän ja värisyvyydeltään ensiluokkaisen kuvan, josta on helppo nauttia pidemmänkin elokuvan ajan. Dolby Atmos® äänentoisto tuo elokuvan tapahtumat katsojan ympärille, kaiutinten kiertäessä pallon muotoisesti elokuvasalin ympäri lattiasta kattoon.

PRIME™, REX vai PLUS? 

PRIME™ salin näytökset kuuluvat premium -palveluihimme, joita löydät jo seitsemältä (7) eri paikkakunnaltamme. Lisätietoa kaikista premium -palveluistamme sekä näiden hinnoittelusta voit lukea täältä.