Kampanjat |

Red Carpet Festarit rantautuvat BioRex Sveitsiin elokuussa

Red Carpet Festarit 27.-30.8.2020 BioRex Sveitsissä

Kotimaista elokuvaa juhlistava Red Carpet Festari rantautuu BioRex Sveitsiin elokuun lopulla. Festariohjelmistossa on jälleen monipuolinen kattaus kotimaisen elokuvan helmiä kaikenikäisille katsojille sekä uutuutena vanhoja klassikkoelokuvia esille nostava Intohimon Aika -elokuvasarja. Ohjelmistossa on myös tarjolla perinteiset juhlaennakot elokuvista Peruna, Metsäjätti sekä Risto Räppääjä ja Väärä Vincent.

 

Lippujen hinnat

Liput näytöksiin julkaistaan myyntiin kesä-heinäkuun aikana BioRex:n verkkokaupassa sekä BioRex Sveitsin lippukassalla aukioloaikojen puitteissa. Lippujen hinnat vaihtelevat elokuvakategorian mukaan.

  • Lastenelokuvat ja perhe-elokuvat 8,00€
  • Festarielokuvat 12,00€
  • Risto Räppääjä ja Väärä Vincent -juhlaennakko 12,00€
  • Metsäjätti / Peruna -juhlaennakot 18,00€

Liput voi maksaa pankki- sekä luottokorteilla, sarja- ja lahjalipuilla sekä kulttuurimaksutavoilla (ainoastaan lippukassalta lippuja ostettaessa). Kulttuurimaksutavoilla voi maksaa henkilökohtaisia lippuostoksia, ei esimerkiksi muiden perheenjäsenten lippuja.

 

Lisätiedot

Lisätietoja kaikista festarielokuvista sekä Red Carpet festareista voi lukea festareiden virallisilta sivuilta: RedCarpetFestari.fi sekä somekanavilta (Facebook & Instagram).

Kuva: Erika Luoto