Kampanjat |

Tutustu Red Carpet Festareiden 2021 ohjelmistoon!

Red Carpet Festarit 26.-29.8.2021 BioRex Sveitsissä

Kotimaista elokuvaa juhlistava Red Carpet Festari rantautuu BioRex Sveitsiin elokuun lopulla. Festariohjelmistossa on jälleen monipuolinen kattaus kotimaisen elokuvan helmiä kaikenikäisille katsojille. Ohjelmistossa on myös tarjolla perinteinen juhlaennakko elokuvasta Syke sekä lasten juhlaennakot elokuvista Vinski ja Näkymättömyyspulveri ja Supermarsu 2.

Lippuja on lisätty myyntiin!

Saleista on poistettu käytöstä paikkaliput ja näytöksiin myydään salikohtainen määrä katsojia. Kaikki katsojat (myös paikkalipun jo ostaneet) sijoitetaan saliin saapuessa turvallisesti ja valvotusti istumaan!

 

Lippujen hinnat

Liput näytöksiin ovat myynnissä BioRex:n verkkokaupassa sekä BioRex Sveitsin lippukassalla aukioloaikojen puitteissa. Lippujen hinnat vaihtelevat elokuvakategorian mukaan.

  • Lasten juhlaennakot 12,00€
  • Juhlaennakko: Syke 18,00€
  • Muut festarielokuvat 12,00€

HUOM! Red Carpet festareiden lippuja ei voi varata, ainoastaan suoraostaminen on mahdollista. 

 

Maksutavat

Liput voi maksaa pankki- sekä luottokorteilla, sarja- ja lahjalipuilla sekä kulttuurimaksutavoilla (ainoastaan lippukassalta lippuja ostettaessa). Kulttuurimaksutavoilla voi maksaa henkilökohtaisia lippuostoksia, ei esimerkiksi muiden perheenjäsenten lippuja. Huom! Lippukassamme eivät vastaanota käteistä. Varauduthan siis maksamaan Red Carpet -lippusi maksukortilla tai esimerkiksi mobiilimaksutavalla lippukassalla asioidessasi lippukassalla asioidessasi. 

 

Red Carpet festarielokuvat: