Palvelut |

BioRex Triplassa juhlitaan avajaisia 16.-19.9.!

Täysin remontoitu BioRex Tripla avaa ovensa torstaina 16.9. Tervetuloa tutustumaan uuteen elokuvateatteriimme!

Uudessa BioRex Triplassa on kuusi elokuvasalia ja noin 600 paikkaa. Teatteria uudistettiin päivittämällä kaikki elokuvateatterisalit. Muun muassa kaksi nykyistä salia uudistettiin premium-tasoisiksi saleiksi, joissa on laajempi ruoka- ja juomatarjoilu. Aulatilojen viihtyvyyttä lisättiin uudella bistromaisella aulabaarilla, jossa voi nauttia herkullisista tapas-annoksista ja olut- ja viinivalikoimasta.

BioRex Tripla sijaitsee Mall of Triplan 5. kerroksessa. Jos tulet autolla, pysäköi keltaiselle alueelle parkkihallissa ja elämyshissit kuljettavat sinut suoraan elokuvateatteriin.

Tervetuloa huikeiden elokuvaelämysten pariin!

Avajaistarjouksia 16.-23.9:

  • Kaikki elokuvat 3€/lippu torstaina 16.9. ja perjantaina 17.9.
  • Kaikki elokuvat 8€/lippu lauantaina 18.9. ja sunnuntaina 19.9.
  • 100 ensimmäiselle 5kpl sarjalippupaketti 20€ (norm. 55€), liput ovat voimassa 5kk ja käyvät maksuvälineenä kaikissa elokuvanäytöksissä, otathan huomioon mahdolliset näytöskohtaiset lisämaksut. Tarjoushintainen lippupaketti on myynnissä vain BioRex Triplassa torstaina 16.9. ja lauantaina 18.9.
  • 5kpl sarjalippupaketti 40€ (norm. 55€), liput ovat voimassa 5kk ja käyvät maksuvälineenä kaikissa elokuvanäytöksissä, otathan huomioon mahdolliset näytöskohtaiset lisämaksut. Tarjoushintainen lippupaketti on myynnissä vain BioRex Triplassa. (sarjalippupaketti on myynnissä 23.9. asti)
  • LeffaCombo M 4,95€ (norm.6,85€), LeffaCombo -tarjous on voimassa 23.9. asti

Huomioithan, että avajaistarjoukset ovat lunastettavissa ainoastaan BioRex Triplasta. Elokuvalippuja voit ostaa verkkokaupasta, mutta erikoisnäytöksiä esitetään vain BioRex Triplassa. Lippujen varaaminen erikoishintaisiin näytöksiin ei ole mahdollista, voit ostaa liput verkkosivuiltamme.