Uutinen |

Brad Pittin tähdittämä uutuustoiminta BULLETRAIN ensi-illassa perjantaina 5.8.!

BULLETRAIN -leffa täynnä toimintaa

Deadpool -ohjaajan David Leitchin  ja Brad Pittin uusin taidonnäyte BULLETRAIN kertoo ammattitappajia täynnä olevasta japanilaisesta luotijunasta. Tappajilla on toisiaan risteäviä tehtäviä, joten väkivaltaisilta törmäyksiltä ei voida välttyä.

Lipunmyynti

Lippuja BULLET TRAIN -elokuvaan voi ostaa BioRex:n verkkokaupasta tiistaista 2.8. klo 13 alkaen sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Elokuvan pituus sekä ikäraja tarkentuvat lähempänä elokuvan ensi-iltaa.

Synopsis

Bullet Train -elokuvassa Brad Pitt esittää Ladybugia, epäonnekasta palkkamurhaajaa, joka on liian monen epäonnistuneen keikan jälkeen päättänyt hoitaa tämän tehtävän rauhallisesti. Kohtalolla on kuitenkin muita suunnitelmia, ja Ladybugin viimeisin tehtävä asettaa hänet törmäyskurssille ympäri maailman paikalle saapuneiden tappavien vihollisten kanssa, joilla kaikilla on mielessään samat, mutta vastakkaiset, tavoitteet. Deadpool 2 -elokuvan ohjaaja David Leitchille päätepysäkki on vasta alku villille ja jännittävälle kyydille halki nykyhetken Japanin.