Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleistä

Hyvä asiakas. Luethan tilaus- ja toimitusehdot läpi ennen ostotapahtuman hyväksymistä. Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin BioRex Cinemas Oy:n sekä kuluttaja-asiakkaiden välillä tapahtuviin ostotilanteisiin.

2. Palveluntarjoaja

BioRex Cinemas Oy (y-tunnus: 1745591-7)

3. Rekisteröityminen

Asiakas voi ostaa näytöslippuja luomatta tunnuksia BioRexin verkkokauppaan. Tunnukset luomalla asiakas voi kuitenkin myös varata lippuja sekä ostaa sarja- ja lahjalippuja BioRexin verkkokaupasta. Tunnusten luominen on maksutonta eikä velvoita asiakasta mihinkään.

4. Lippujen varaaminen

Lippuja voi varata ainoastaan BioRexin verkkokaupasta, verkkopalveluun luoduilla tunnuksilla. Lippukassamme eivät vastaanota lippuvarauksia. Varaus on voimassa aina maksimissaan neljä (4) päivää ostohetkestä ja raukeaa 24 tuntia ennen näytöksen alkua. Mikäli elokuvanäytökseen on aikaa alle neljä (4) päivää, raukeaa varaus viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen alkua. Varatut liput tulee lunastaa elokuvateatterin lippukassalta tai verkkokaupasta viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen alkua. Näytöksiin, joihin on aikaa alle 24 tuntia, ei ole mahdollista varata lippuja.

4. 1. Varauksen peruminen

Voimassaolevan varauksen voi peruuttaa sähköpostiin saapuneen peruutuslinkin kautta. Varaukset raukeavat automaattisesti aina viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen alkua.

5. Lippujen ja tuotteiden ostaminen

Lippuja näytöksiin voi ostaa BioRexin verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Lipunoston yhteydessä BioRex Kulttuurikasarmille on mahdollista ostaa ruokatuotteita. Lipun tai ruokatuotteita ostamalla asiakas hyväksyy BioRex:n tilaus- ja toimitusehdot.

5.1. Lippujen ostaminen ikärajamerkittyyn elokuvaan

Asiakkaan ostaessa lipun ikärajamerkittyyn elokuvaan, tulee hänen huolehtia, että hänen ikänsä riittää joko yksin tai kuvaohjelmalain mukaisesti huoltajan tai muun vanhemman henkilön kanssa elokuvan katsomiseen. Ostaessaan liput ikärajamerkittyyn elokuvaan asiakas ymmärtää, että hänen tulee tarvittaessa pystyä todistamaan ikänsä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella lipuntarkastuksen yhteydessä. Mikäli asiakkaan ikä ei riitä elokuvan katsomiseen tulee hänen palauttaa liput elokuvateatterin lippukassalle viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua. Palauttamattomia lippuja ei hyvitetä jälkikäteen.

5.2. Ostettujen lippujen tai tuotteiden palauttaminen

Mikäli asiakas on jo ehtinyt ostamaan liput, jotka haluaa palauttaa tai vaihtaa toisiin esimerkiksi sairastumisen tai aikataulumuutosten vuoksi, tulee liput palauttaa BioRex -elokuvateatterin (johon liput on ostettu) lippukassalle viimeistään 30 minuuttia ennen aiotun näytöksen alkua. Palauttamattomia lippuja ei hyvitetä jälkikäteen.

Mikäli asiakas on ostanut näytöslipun/-liput lahja-, sarja- tai yrityslipulla (”maksuväline”), jonka/joiden voimassaoloaika päättyy ennen elokuvanäytöstä, johon näytösliput on ostettu, asiakkaan tulee huomioida, että muutokset näytöslippuun tulee tehdä ennen em. maksuvälineen vanhentumista, toisin sanoen viimeistään maksuvälineen viimeisenä voimassaolopäivänä. Alkuperäisen maksuvälineen vanhennuttua näytöslipun perumisesta ei myönnetä takaisin uutta lippua tai rahaa.

Mikäli asiakas on ostanut lipunoston yhteydessä ruokatuotteita, tuotteiden palauttaminen on tehtävä viimeistään 24h ennen näytöksen alkua. Palauttamattomia ruokatuotteita ei hyvitetä jälkikäteen.

5.3. Ostettujen lippujen vaihtaminen toisiin

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa liput toiselle päivälle tai näytösajalle, tulee alkuperäiset liput palauttaa BioRex -elokuvateatterin (johon liput on ostettu) lippukassalle viimeistään 30 minuuttia ennen aiotun näytöksen alkua. Palauttamattomia lippuja ei hyvitetä jälkikäteen.

Mikäli asiakas on ostanut näytöslipun/-liput lahja-, sarja- tai yrityslipulla (”maksuväline”), jonka/joiden voimassaoloaika päättyy ennen elokuvanäytöstä, johon näytösliput on ostettu, asiakkaan tulee huomioida, että muutokset näytöslippuun tulee tehdä ennen em. maksuvälineen vanhentumista, toisin sanoen viimeistään maksuvälineen viimeisenä voimassaolopäivänä. Alkuperäisen maksuvälineen vanhennuttua näytöslipun perumisesta ei myönnetä takaisin uutta lippua tai rahaa.

6. Sarja- ja lahjalippujen ostaminen

Asiakas voi ostaa sarja- ja lahjalippuja sekä LeffaCombo -lahjakortteja BioRexin verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Sarjalipputuotteita voi maksaa kulttuurimaksutavoilla vain elokuvateattereiden lippukassoilla. Sarja- ja lahjalipputuotteilla ei ole palautusoikeutta eikä näitä vaihdeta rahaksi.

7. Maksutavat

Asiakas voi maksaa elokuvalippuja yleisimmillä pankki-ja luottokorteilla sekä verkkopankkitunnuksilla (verkkokaupassa): Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Siirto -maksulla sekä MobilePaylla (verkkokauppa). Myös kulttuurietuja (smartum, edenred, e-passi) voi hyödyntää henkilökohtaisissa elokuvalippuostoksissa sekä sarjalippuostoksissa. Kulttuurimaksutapoja ei voi hyödyntää verkkokaupassa, maksun voi suorittaa vain elokuvateattereiden lippukassoilla.

8. Elokuvan tallentaminen elokuvasalissa

Elokuvan tallentaminen elokuvasalissa omaan tai kaupalliseen käyttöön on kiellettyä. Kiellon rikkominen voi johtaa salista poistamiseen. Elokuvan tallentaminen elokuvasalissa on tekijänoikeusrikos.

9. Häiritsevä käyttäytyminen elokuvasalissa

Asiakas ei saa käyttäytyä häiritsevästi tai uhkaavasti elokuvasalissa muita asiakkaita kohtaan. Häiritseväksi tai uhkaavaksi käytökseksi luetaan esimerkiksi puhelimen jatkuva käyttö, popcornien heittely, penkkien potkiminen tai esimerkiksi huutaminen tai muu vastaava käytös elokuvanäytöksen aikana. Elokuvateatterihenkilökunnalla on oikeus poistaa häiritsevä asiakas elokuvasalista ilman lipunkorvausvelvollisuutta.

10. Ostotapahtuman virhetilanteet

Virhetilanteet johtuvat pääsääntöisesti maksuliikennekumppanien järjestelmähäiriöistä johtuvista palvelukatkoksista tai häiriöistä verkkoyhteyksissä. Verkkokaupan virhetilanteissa asiakas voi olla sähköpostitse yhteydessä BioRexin asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@biorex.fi. Lippukassan virhetilanteet pyritään selvittämään ko. elokuvateatterissa sekä tarvittaessa asiakaspalvelun kautta.

11. Voimassaolo

Nämä tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi.