Palkitse, kiitä ja kannusta lahjalla joka muistetaan!

Yritysleffaliput ovat mainio lahjaidea, jolla voit palkita tai kiittää niin henkilökuntaa kuin yhteistyökumppaniakin. Yritysleffalippu on lahja, joka muistetaan pitkään ja mikä parasta, lahjan sisällöstä päättää lahjansaaja itse!

Yritysleffaliput

(hintoihin lisätään alv. 10%)

Yritysleffaliput ovat voimassa 12kk ostopäivästä ja käyvät maksuvälineenä kaikissa  elokuvanäytöksissä: 2D-, 3D- sekä REX -salissa, PLUS – paikoilla sekä PRIME -saleissa (pois lukien ooppera/baletti tai Event Cinema -näytökset) ilman lisämaksuja.

Yritysleffalippujen hinnat:

Tilausmäärä: 25-199 kpl 11,50€ kpl
Tilausmäärä: 200-499 kpl    10,60€ kpl
Tilausmäärä: 500-999 kpl   10,30€ kpl
Tilausmäärä: 1000-    9,90€ kpl

Herkkuliput

(hintoihin lisätään alv. 14%)

Herkkuliput ovat voimassa 12kk ostopäivästä ja käyvät maksuvälineinä kaikissa BioRex -elokuvateattereissa. Herkkuliput sisältävät 1,5l popparit sekä 0,4l hanajuoman.

Tilausmäärä 25-5,20€ kpl

Yrityslippujen toimitus ja lisäpalvelut

(hintoihin lisätään alv. 24%)

Yritysleffaliput sekä herkkuliput voit noutaa lähimmän BioRex -elokuvateatterin lippukassalta elokuvateatterin aukioloaikoina tai halutessasi toimitamme liput pakattuina kuljetuskumppanimme kautta. Lipuille voit tilata vaivattoman pakkauspalvelun tai voit pakata liput myös itse.

Liput pakataan tyylikkäisiin lipputaskuihin sekä pakkauslaatikkoon.

Lisäpalveluna lippujen pakkaus lipputaskuun:

Yritysleffa- ja herkkulippujen pakkaus, max 10010€
Yritysleffa- ja herkkulippujen pakkaus, yli 10017€

Tilaa BioRex B2B uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa tulevista leffoista, kampanjahintaisista yrityslipuista sekä tulevista yritystapahtumista. Uutiskirjeen voit halutessasi peruuttaa koska tahansa. Hyppää mukaan kanssamme elokuvien lumoavaan maailmaan!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.