Perheleffapäivä

Koko perheen kanssa leffaan

Perheleffapäivinä elokuvista pääsee nauttimaan normaalia edullisemmilla hinnoilla, sillä liput maksavat vain 9€ sekä lapsille että aikuisille. Ohjelmistosta löytyy aina ajankohtaisia uutuusleffoja sekä ajoittain myös ennakkonäytöksiä tulevista lastenleffoista. Edullisten elokuvien lisäksi pienille leffakävijöille tarjolla myös Lasten oma combo, joka sisältää 1,5l popparit sekä 0,2l pillimehun kätevässä kantoboksissa yhteishintaan vain 3,95€.

Koska Perheleffapäivä järjestetään?

Perheleffapäivä järjestetään kerran kuukaudessa lauantaisin klo 11.00-16.00 kaikissa muissa BioRex -elokuvateattereissa pois lukien BioRex Kulttuurikasarmi. Tarkka ajankohta sekä liput näytöksiin julkaistaan verkkosivuillamme tyypillisesti viimeistään noin viikkoa ennen ajankohtaa. Lippuja Perheleffapäivän näytöksiin voi ostaa sekä BioRexin verkkokaupasta että elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa myyntiinjulkaisun jälkeen. Huomioithan, että elokuvateattereiden salikapasiteettien vaihdellessa myös Perheleffapäivien elokuvatarjonta vaihtelee kaupungeittain.

Ovatko kaikki Perheleffapäivän elokuvat sallittuja kaikenikäisille?

Perheleffapäivien ohjelmistot pyritään luomaan mahdollisimman monipuolisiksi, jotta kaikenikäisille leffavieraille riittäisi katseltavaa. Toisinaan elokuvatarjonnasta ei kuitenkaan löydy ikärajattomia elokuvia, jolloin lastenleffojen ikäraja on pääsääntöisesti K7. Ikärajoissa on kuitenkin kolmen (3) vuoden jousto, jolloin aikuisen seurassa myös 4-6 vuotiaat lapset pääsevät katsomaan K7 -elokuvia.

Seuraavat Perheleffapäivä -näytökset: