Familjebio

På bio med hela familjen!

På Familjebiodagar kan du njuta av filmer till specialpris, för då kostar biljetterna bara 9 euro för både barn och vuxna. I filmutbudet finns alltid aktuella nyheter samt då och då även förhandsföreställningar av inkommande barnfilmer. Och glöm inte på barnens egen BioMeny: popcorn 1,5 l och sugrörssaft 0,2 l i en behändig box för endast 3,95 €.

När ordnas Familjebiodagar?

Familjebiodagen ordnas på samtliga BioRex-biografer en gång i månaden på lördagar kl. 11.00–16.00. Det exakta datumet publiceras och biljetterna till föreställningarna släpps ut på vår webbplats vanligen senast en vecka före Familjebiodagen. Biljetter till föreställningarna under Familjebiodagen kan köpas i BioRex nätbutik och vid biljettkassorna på biograferna under biografens öppettider efter att de släppts.

Eftersom salkapaciteten på biograferna varierar, varierar även filmutbudet under Familjebiodagarna från stad till stad. Kontrollera filmutbudet hos din närmaste biograf under Familjebiodagen genom att välja din stad i stadsmenyn och klicka på Visas just nu. Därefter ska du ännu välja Familjebiodagens datum i rullgardinsmenyn.

Är alla filmer under Familjebiodagen tillåtna för besökare i alla åldrar?

Vi försöker se till att filmutbudet under Familjebiodagarna är så mångsidigt som möjligt, så att det finns något för besökare i alla åldrar. Det händer dock i bland att det inte finns barntillåtna filmer i filmutbudet. Då är åldersgränsen till barnfilmerna i regel K7. Åldersgränserna är dock flexibla med upp till tre (3) år, vilket betyder att också barn i åldern 4–6 år får se filmen i sällskap av en vuxen.

Kommande Familjebio visningarna: