B2B

Fängslande filmupplevelser och skräddarsydda företagsevenemang

BioRex Cinemas Oy är en riksomfattande, Finlands näst största biografkedja, som har gett filmvänner betjäning med ett stort hjärta och passion sedan 2002. BioRex stilfulla och moderna biografer finns över hela Finland på 11 orter.

Vi erbjuder ditt företag ett brett utbud av filmupplevelser samt fantastiska miljöer för att organisera olika evenemang för både kunder, samarbetspartner och den egna personalen.

Lyckade evenemang

Det är enkelt att ordna skräddarsydda evenemang på BioRex biografer. Våra lokaler erbjuder en unik miljö för många olika slags evenemang – du lättar enkelt upp ett seminarium, möte eller ditt företags personalevenemang med en egen filmföreställning.

En filmföreställning som skräddarsytts efter ditt företags behov är ett säkert sätt att få de personer du vill på plats.  Serveringen på ditt evenemang kan variera från traditionella filmdelikatesser till tapasrätter eller bufféservering enligt temat för ditt evenemang.

Företagsbiobiljett – gläd någon med en upplevelse

Med företagsbiobiljetter kan du ihågkomma, belöna eller tacka både personal och samarbetspartner. En företagsbiobiljett är en present som man minns länge, och det bästa är att mottagaren bestämmer innehållet i presenten själv!

Våra företagsbiobiljetter är giltiga i tolv månader från köptillfället. BioRex företagsbiobiljetter kan användas som betalningsmedel vid alla BioRex filmföreställningar utan extra kostnad.

En filmupplevelse blir alltid ihågkommen

Kontakta oss så planerar vi ert evenemang tillsammans på det sätt som du vill! Du kan kontakta oss på yritysmyynti@biorex.fi. Kontaktuppgifterna för varje biograf hittar du här!