B2B

Kom och ha en avslappnad arbetsdag på biografen!

Biografernas auditorier erbjuder en ypperlig ram för många olika evenemang och tillställningar. Hos oss lyckas såväl möten som lanseringar av tjänster och produkter. Du kan också arrangera ett möte och avsluta det avslappnat med en film som din grupp tycker om eller hyra en sal för en privat filmvisning.

Privatvisning

En privat visning är ett fint sätt att glädja personalen eller komma ihåg en samarbetspartner för ett gott samarbete. Du kan välja en lämplig film för din grupp från vårt programutbud eller be om en förhandsvisning av en film. Kom och ha en avslappnad arbetsdag – på biografen! Boka privat visning från här!

Biograf som möteslokal

Söker du en möteslokal med modern presentationsteknik och bekväma stolar?

På Bio Rex-biografer hittar du ett brett urval av auditorier för möten och företagstillställningar. Stora mjuka sitsar garanterar möteskundernas trivsel och när ditt företags budskap har projicerats på den vita duken fastnar det säkert i minnet.

Servering

Vare sig du skall ordna en filmvisning eller en mötesdag, hittar vi lämplig servering för din tillställning. En privat visning blir lätt en smaklig tillställning med hjälp av våra biografers traditionella bioläckerheter, och en lunchservering kan ordnas smidigt av våra samarbetspartner!