B2B

Lumoavia elokuvaelämyksiä ja räätälöityjä yritystilaisuuksia

BioRex Cinemas Oy on valtakunnallinen, Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, joka on palvellut suurella sydämellä ja intohimolla elokuvien ystäviä vuodesta 2002 lähtien. BioRexin tyylikkäät ja modernit elokuvateatterit ulottuvat ympäri Suomen 11:sta paikkakunnalle.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön laajan valikoiman elokuvaviihteen elämyksiä sekä upeita puitteita erilaisten tapahtumien järjestämiseen niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin omalle henkilöstölle.

Onnistuneita tapahtumia

BioRexin elokuvateattereissa räätälöityjen tilaisuuksien järjestäminen onnistuu vaivattomasti. Tilamme tarjoavat ainutlaatuiset puitteet monenlaisiin tapahtumiin –seminaarin, kokouksen tai yrityksesi henkilöstötapahtuman voit vaivattomasti keventää myös omalla elokuvanäytöksellä.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity elokuvanäytös on varma tapa saada haluamasi ihmiset paikalle.  Tilaisuutesi tarjoilut voivat vaihdella perinteisistä leffaherkuista tapas-annoksiin tai buffettarjoiluun tilaisuutesi teeman mukaisesti.

Yritysleffalippu – Ilahduta elämyksellä

Yritysleffalipuilla muistat, palkitset tai kiität niin henkilökuntaa kuin yhteistyökumppaneitakin. Yritysleffalippu on lahja, joka muistetaan pitkään ja mikä parasta, lahjan sisällöstä päättää lahjansaaja itse!

Yritysleffalippumme ovat voimassa 12 kk ostohetkestä. BioRexin yritysleffaliput käyvät maksuvälineinä kaikissa  BioRex elokuvanäytöksissä ilman lisämaksua.

Elokuvaelämys muistetaan pitkään!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne tapahtuma! Tavoitatte meidät osoitteesta yritysmyynti@biorex.fi. Teatterikohtaiset yhteystiedot löydät täältä!