B2B

Yritysliput

Yritysliput ovat mainio lahjaidea niin henkilöstölle kuin yhteistyökumppanillekin. Yrityslippu on lahja joka muistetaan pitkään ja mikä parasta, lahjan sisällöstä päättää lahjansaaja itse! Elämyslahjaa on helppo täydentää Popcorn & Juoma -lahjakorteilla, jotka tekevät leffaelämyksestä myös maistuvan!

Yritysliput ovat voimassa 12kk ostopäivästä eteenpäin ja käyvät maksuvälineenä kaikissa BioRex -elokuvateattereissa kaikkiin 2D-, 3D- sekä REX -salin, PLUS – paikkojen sekä PRIME -salin elokuvanäytöksiin (ei ooppera/baletti tai Event Cinema -näytöksiin).

Tilaa yritysliput täältä!

 

Yksityisnäytös

Yksityisnäytöksen järjestäminen on loistava tapa ilahduttaa henkilöstöä tai muistaa yhteistyökumppania hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Voit valita ryhmällesi sopivan elokuvan ohjelmistostamme tai pyytää ennakkonäytöstä tulevasta ohjelmistosta.

Tilaa yksityisnäytös täältä! 

 

Tarjoilut

Järjestitpä  sitten leffanäytöstä tai kokouspäivää, me löydämme tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Yksityinäytöksestä teet helposti maistuvan teattereidemme perinteisillä leffaherkuilla ja lounastarjoilu hoituu mutkattomasti yhteistyökumppaniemme toimesta!

 

Tule viettämään rentoa työpäivää elokuvateatterissa!

Elokuvateattereiden auditoriot tarjoavat loistavat puitteet monenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Meiltä onnistuvat niin kokouspäivät kuin palvelujen tai tuotteiden lanseeraustilaisuudetkin. Voit myös järjestää kokouksen ja päättää sen rennosti ryhmällenne mieluisaan elokuvaan tai vuokrata salimme yksityisen leffanäytöksen järjestämiseen!

 

Etsitkö kokoustilaa jossa on moderni esitystekniikka sekä mukavat kokoustuolit?

BioRex -elokuvateattereista löydät laajan valikoiman auditorioita erilaisten kokous- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Tilavat ja pehmeät  penkit varmistavat kokousasiakkaiden viihtyvyyden ja valkokankaalle heijastettuna yrityksesi viesti jää varmasti mieleen. Teattereitamme löydät jo kymmeneltä eri paikkakunnalta ympäri Suomen.