Premium -palvelut

Premium-palvelut

Toisinaan leffaelämykseen kaipaa jotain pientä extraa. Premium-palvelujen avulla saat lisättyä elokuvakokemustasi, kun haluat lisämukavuutta elokuvakatseluun, mahtipontista äänimaailmaa tai ehkä nostaa jalat ylös rahille ja nauttia leffasta kuin kotonasi. Suositut premium-palvelumme löytyvät seitsemältä (7) paikkakunnaltamme.

 

PRIME

Prime on salikonsepti, jossa jokainen leffaelämykseen vaikuttava osa-alue on optimoitu parhaalle mahdolliselle tasolle. Jokaisen katsojan leffapenkki on normaalia leveämpi ja Dolby Atmos® tuo elokuvan tapahtumat entistä todellisemmiksi elävästi toistuvan äänimaailman kautta. Täydellisen leffahetken viimeistelevät 4K laserprojisointi ja 15 metriä leveä valkokangas.

 

REX

REX on ensimmäinen kehittämämme premium-palvelu. REX-salissa jokaisella asiakkaalla on leveämpi tai kallistuva leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja teatterista riippuen jalkarahi tai sivupöytä katsomismukavuuden lisäämiseksi. REX-saleissa on teatterista riippuen myös tavallista laajempi juoma- ja ruokatarjoilu.

 

PLUS

PLUS-paikalla asiakkaalla on käytössään normaalia leveämpi leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja penkit on sijoitettu optimaaliselle katseluetäisyydelle valkokankaasta, keskelle elokuvasalia. PLUS-paikat tunnistaa niiden kultapronssisesta väristä sekä keskeisestä sijainnista salissa.

 

Premium-palveluhinnasto*

PRIME-sali  +3,00 €
REX-sali  +2,00 €
PLUS-paikka  + 2,00 €

*lisätään normaalilipun hintaan