Premium -palvelut

Premium-palvelut

Toisinaan leffaelämykseen kaipaa jotain pientä extraa. Premium-palvelujen avulla saat lisättyä elokuvakokemustasi, kun haluat lisämukavuutta elokuvakatseluun, mahtipontista äänimaailmaa tai ehkä nostaa jalat ylös rahille ja nauttia leffasta kuin kotonasi. Suositut premium-palvelumme löytyvät nyt jo kahdeksalta (8) paikkakunnaltamme.

PRIME

Prime on salikonsepti, jossa jokainen leffaelämykseen vaikuttava osa-alue on optimoitu parhaalle mahdolliselle tasolle. Jokaisen katsojan leffapenkki on normaalia leveämpi ja Dolby Atmos® tuo elokuvan tapahtumat entistä todellisemmiksi elävästi toistuvan äänimaailman kautta. Täydellisen leffahetken viimeistelevät 4K laserprojisointi ja 15 metriä leveä valkokangas.

REX

REX on uusin kehittämämme premium-palvelu. REX-salit ovat varustettu Dolby Atmos® -äänitekniikalla sekä 4K laserprojisoinnilla. REX-salissa jokaisella asiakkaalla on leveämpi leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja sivupöytä katsomismukavuuden lisäämiseksi. REX-saleissa on myös tavallista laajempi juoma- ja ruokatarjoilu. REX salit ovat anniskelualueita ja tämän myötä osittain myös K18 -merkittyjä saleja.

PLUS-sali

PLUS-salissa jokaisella asiakkaalla on leveämpi tai kallistuva leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja teatterista riippuen jalkarahi tai sivupöytä katsomismukavuuden lisäämiseksi. PLUS-saleissa on teatterista riippuen myös tavallista laajempi juoma- ja ruokatarjoilu.

PLUS-paikka

PLUS-paikalla asiakkaalla on käytössään normaalia leveämpi leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja penkit on sijoitettu optimaaliselle katseluetäisyydelle valkokankaasta, keskelle elokuvasalia. PLUS-paikat tunnistaa niiden kultapronssisesta väristä sekä keskeisestä sijainnista salissa.

Premium-palveluhinnasto*

REX-sali +4,00€
PRIME-sali  
+3,00 €
PLUS-sali  +2,00 €
PLUS-paikka  + 2,00 €

*lisätään normaalilipun hintaan