Premium -palvelut

Premium™ -palvelut

Toisinaan leffaelämykseen kaipaa jotain pientä extraa. Premium-palvelujen avulla saat lisättyä elokuvakokemustasi, kun haluat lisämukavuutta elokuvakatseluun, mahtipontista äänimaailmaa tai ehkä nostaa jalat ylös rahille ja nauttia leffasta kuin kotonasi. Upeita premium-palveluitamme löydät Helsingin, Porvoon, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Seinäjoen, Vaasan, Tornion sekä Rovaniemen teattereistamme.

Premium -palveluhinnasto*

Palvelu

REX™-sali

PRIME™ -sali

PLUS™ -sali

PLUS™ -paikka

Aitiopaikka

Hinta

4,00€

3,00€

2,00€

2,00€

2,00€

*Premium-palvelun hinta lisätään normaalilipun hintaan

PRIME™ sali

Prime on salikonsepti, jossa jokainen leffaelämykseen vaikuttava osa-alue on optimoitu parhaalle mahdolliselle tasolle. Jokaisen katsojan leffapenkki on normaalia leveämpi ja Dolby Atmos® tuo elokuvan tapahtumat entistä todellisemmiksi elävästi toistuvan äänimaailman kautta. Täydellisen leffahetken viimeistelevät 4K laserprojisointi ja 15 metriä leveä valkokangas.

PLUS™ sali

PLUS-salissa jokaisella asiakkaalla on leveämpi tai kallistuva leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja teatterista riippuen jalkarahi tai sivupöytä katsomismukavuuden lisäämiseksi. PLUS-saleissa on teatterista riippuen myös tavallista laajempi juoma- ja ruokatarjoilu.

PLUS™ paikka

PLUS-paikalla asiakkaalla on käytössään normaalia leveämpi leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja penkit on sijoitettu optimaaliselle katseluetäisyydelle valkokankaasta, keskelle elokuvasalia. PLUS-paikat tunnistaa niiden kultapronssisesta väristä sekä keskeisestä sijainnista salissa.

REX™ sali

REX on uusin kehittämämme premium-palvelu. REX-salit ovat varustettu Dolby Atmos® -äänitekniikalla sekä 4K laserprojisoinnilla. REX-salissa jokaisella asiakkaalla on leveämpi leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja sivupöytä katsomismukavuuden lisäämiseksi. REX-saleissa on myös tavallista laajempi juoma- ja ruokatarjoilu. REX salit ovat anniskelualueita ja tämän myötä osittain myös K18 -merkittyjä saleja.