Premium -palvelut

Premium -palvelut

Toisinaan leffaelämykseen kaipaa sitä jotain pientä extraa. Premium -palvelumme ovat juuri se  lisä, kun kaipaat leffaelämykseltä extra-mukavuutta, mahtipontista äänimaailmaa tai ehkä vain mahdollisuutta nostaa jalat ylös rahille ja nauttia leffasta kuin kotonasi. Suosittuja premium -palveluitamme löydät jo seitsemältä (7) paikkakunnaltamme.

 

PRIME

Prime on salikonsepti, jossa jokainen leffaelämykseen vaikuttava osa-alue on optimoitu parhaalle mahdolliselle tasolle. Jokaisen katsojan leffapenkki on normaalia leveämpi ja Dolby Atmos® tuo elokuvan tapahtumat entistä todellisemmiksi elävästi toistuvan äänimaailman kautta. Täydellisen leffahetken viimeistelevät 4K laserprojisointi ja 15 metriä leveä valkokangas.

 

REX

REX on ensimmäinen kehittämämme premium -palvelu. REX -salissa jokaisella asiakkaalla on leveämpi tai kallistuva leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja teatterista riippuen esimerkiksi jalkarahi / sivupöytä katsomismukavuuden lisäämiseksi. REX –saleihin voi teatterista riippuen olla myös tavallista laajempi juoma- ja ruokatarjoilu.

 

PLUS

PLUS -paikoilla asiakkailla on käytössään normaalia leveämpi leffapenkki, enemmän jalkatilaa ja penkit on sijoitettu optimaaliselle katseluetäisyydelle valkokankaasta, keskelle elokuvasalia. PLUS -paikat tunnistaa niiden kultapronssisesta väristä sekä keskeisestä sijainnista salissa.

 

Premium -palveluhinnasto*

PRIME -sali  +3,00€
REX -sali  +2,00€
PLUS -paikka  + 2,00€

*lisätään normaalilipun hintaan