Lippujen ostaminen ja varaaminen

Osta lippusi ennakkoon helposti verkkokaupastamme

Suosittelemme ostamaan näytöslipun ennakkoon verkkokaupastamme. Erityisesti elokuvien ensi-iltaviikonloput voivat olla ruuhkaisia ja myyvät usein loppuun. Mitä aiemmin siis ostat näytöslipun, sitä varmemmin pääset istumaan haluamallesi istumapaikalle ja vältät lippukassalle jonotuksen teatterilla.

Verkkokaupasta viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä ostettuihin lippuihin saat 5% ennakko-ostajan alennuksen! Alennus lasketaan automaattisesti ostoskorin summasta.

Lipun ostaminen verkkokaupastamme on helppoa: Valitse ensin elokuva ja näytösaika, sen jälkeen istumapaikkasi salikartasta ja lopuksi vahvista varauksesi maksamalla ostoksesi. Kun olet maksanut ostoksesi (joko verkkopankkitunnuksilla tai pankkikortilla), saat maksuvahvistuksen, kuitin ja liput sähköpostiisi. Mikäli sinulla on aiemmin ostettuja tai lahjaksi saatuja BioRexin sarja-, lahja- tai yrityslippuja, käyvät nämä myös maksutapana verkkokaupassamme.

Ennen lipun ostamista varmista elokuvan ikäraja

Ikärajat ovat elokuvakohtaisia ja löytyvät aina kunkin elokuvan infosivulta. Mikäli olet nuori asiakas tai olet tulossa elokuviin nuoren tai lapsen kanssa, varmista ennakkoon, että alaikäisen asiakkaan ikä riittää ko. elokuvan katsomiseen. K16, K12 tai K7 ikärajalla luokiteltujen elokuvien kohdalla voidaan joustaa maksimissaan kolme (3) vuotta alaspäin, mikäli nuori asiakas tulee katsomaan elokuvaa aikuisen seurassa. Ikäjousto on tarkoitettu huoltajan tai alaikäisen hyvin tuntevan aikuisen harkiten käytettäväksi. Alaikäisen ikä on pyydettäessä pystyttävä todistamaan kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. HUOM! K18-elokuvia pääsevät katsomaan ainoastaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Lisätietoa ikärajoista löydät IKÄRAJAT -artikkelista.

Varattu lippu on voimassa maksimissaan 4 päivää

Lippuja voit varata ainoastaan verkkokauppamme kautta. Lippukassamme eivät vastaanota varauksia. Varaus on mahdollista käyttäjätunnuksen luoneille asiakkaillemme, joten mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit luoda ne  helposti ja nopeasti täältä.

Varauksesta saat aina varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaus on voimassa maksimissaan neljä (4) päivää varaushetkestä tai, mikäli varattavaan näytökseen on alle neljä (4) päivää aikaan, raukeaa varaus aina  24 tuntia ennen näytöksen alkamista. Varauksia ei voi siis tehdä elokuviin, joiden alkamiseen on aikaa alle 24 tuntia. 

Mikäli varausta ei lunasta ajoissa, palautuvat liput automaattisesti takaisin myyntiin. Varauksen voit lunastaa kirjautuneena omaan profiiliisi verkkokaupan kautta. 

Jo ostettujen lippujen palauttaminen tai vaihtaminen

Mikäli olet jo ehtinyt ostamaan lipun, mutta haluat palauttaa tai vaihtaa toiseen (esimerkiksi sairastumisen tai aikataulumuutosten vuoksi), tulee lippu palauttaa BioRex-elokuvateatterin lippukassalle (johon lippu on ostettu) viimeistään 30 minuuttia ennen aiotun näytöksen alkua. Palauttamattomia lippuja ei hyvitetä tai vaihdeta  jälkikäteen.

Kulttuurisetelit, e-Passi, TyKy -Online ym. maksutavat käytössä elokuvateattereiden lippukassoilla

Mikäli haluat käyttää kulttuuriseteleitä tai kulttuurimaksutapakortteja, sinun tulee ostaa lippu elokuvateatterin lippukassalta. Verkkokauppamme maksutavat ovat verkkopankit, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisätietoa hyväksymistämme maksutavoista löydät Maksutavat – artikkelista.