Lippujen ostaminen ja varaaminen

Osta lippusi ennakkoon helposti verkkokaupastamme

Kun olet tulossa elokuviin ja valinnut haluamasi näytöksen, suosittelemme aina ostamaan näytöslipun ennakkoon verkkokaupastamme. Erityisesti elokuvien ensi-iltaviikonloput ovat ruuhkaisia ja myyvät usein loppuun. Mitä aiemmin siis ostat näytöslipun, sitä varmemmin pääset istumaan haluamallesi istumapaikalle ja teatterille saapuessasi vältät jonotuksen lippukassalla. Verkkokaupasta edellisen päivän aikana ostettuihin lippuihin saat myös -5% ennakko-ostajan alennuksen!

Lipun ostaminen verkkokaupastamme on helppoa; valitset ensin elokuvan & näytösajan, sitten istumapaikan, vahvistat valintasi ja maksat ostoksesi. Kun olet maksanut ostoksesi joko verkkopankkitunnuksilla tai pankkikortilla, saat maksuvahvistuksen, kuitin sekä liput sähköpostiisi. Mikäli sinulla on aiemmin ostettuja tai lahjaksi saatuja BioRex:n sarja-, lahja- tai yrityslippuja, käyvät nämä myös maksutapana verkkokaupassamme.

 

Ennen lipun ostamista varmista elokuvan ikäraja

Ikärajat ovat elokuvakohtaisia ja löytyvät aina kunkin elokuvan infosivulta. Mikäli olet nuori asiakas tai olet tulossa elokuviin nuoren tai lapsen kanssa, varmista ennakkoon, että alaikäisen asiakkaan ikä riittää ko. elokuvan katsomiseen. K18 -elokuvia pääsevät katsomaan ainoastaan 18 -vuotta täyttäneet henkilöt, K16-, K12- sekä K7 -elokuvissa ikärajat puolestaan joustavat maksimissaan 3 vuotta alaspäin, mikäli nuori asiakas tulee katsomaan elokuvaa aikuisen seurassa. Ikä on pyydettäessä pystyttävä todistamaan myös kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. Lisätietoa ikärajoista löydät IKÄRAJAT -artikkelista.

 

Varattu lippu on voimassa maksimissaan 4 päivää

Kun haluat varata lippuja, huomioithan, että lippukassamme eivät vastaanota varauksia, vaan kaikki varaukset tulee tehdä verkkokauppamme kautta. Varausmahdollisuus on lisäpalvelu käyttäjätunnuksen luoneille asiakkaillemme, joten mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit luoda ne  helposti ja nopeasti täältä.

Varauksesta saat aina varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaus on voimassa maksimissaan neljä (4) päivää varaushetkestä tai, mikäli varattavaan näytökseen on alle neljä (4) päivää aikaan, raukeaa varaus aina  24 tuntia ennen näytöksen alkamista. Varauksia ei voi siis tehdä elokuviin, joiden alkamiseen on aikaa alle 24 tuntia. 

Mikäli varausta ei lunasta ajoissa, palautuvat liput automaattisesti takaisin myyntiin. Varauksen voit lunastaa kirjautuneena omaan profiiliisi verkkokaupan kautta. 

 

Jo ostettujen lippujen palauttaminen tai vaihtaminen

Mikäli olet jo ehtinyt ostamaan liput, jotka haluat palauttaa tai vaihtaa toisiin esimerkiksi sairastumisen tai aikataulumuutosten vuoksi, tulee liput palauttaa BioRex -elokuvateatterin (johon liput on ostettu) lippukassalle viimeistään 30 minuuttia ennen aiotun näytöksen alkua. Palauttamattomia lippuja ei hyvitetä tai vaihdeta  jälkikäteen.

 

Kulttuurisetelit, e-Passi, TyKy -Online ym. maksutavat käytössä elokuvateattereiden lippukassoilla

Mikäli haluat käyttää kulttuuriseteleitä tai kulttuurimaksutapakortteja, sinun tulee ostaa lippu elokuvateatterin lippukassalta. Verkkokauppamme maksutavat ovat verkkopankit, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisätietoa hyväksymistämme maksutavoista löydät Maksutavat – artikkelista.