Lippujen ostaminen ja varaaminen

Osta lippusi ennakkoon helposti verkkokaupastamme

Kun olet tulossa elokuviin ja valinnut haluamasi näytöksen, suosittelemme aina ostamaan näytöslipun ennakkoon verkkokaupastamme. Erityisesti elokuvien ensi-iltaviikonloput ovat ruuhkaisia ja myyvät usein loppuun. Mitä aiemmin siis ostat näytöslipun, sitä varmemmin pääset istumaan haluamallesi istumapaikalle ja teatterille saapuessasi vältät jonotuksen lippukassalla.

Lipun ostaminen verkkokaupastamme on helppoa; valitset ensin elokuvan & näytösajan, sitten istumapaikan, vahvistat valintasi ja maksat ostoksesi. Kun olet maksanut ostoksesi joko verkkopankkitunnuksilla tai pankkikortilla, saat maksuvahvistuksen, kuitin sekä liput sähköpostiisi. Mikäli sinulla on aiemmin ostettuja tai lahjaksi saatuja BioRex:n sarja-, lahja- tai yrityslippuja, käyvät nämä myös maksutapana verkkokaupassamme.

Ennen lipun ostamista varmista elokuvan ikäraja

Ikärajat ovat elokuvakohtaisia ja löytyvät aina kunkin elokuvan infosivulta. Mikäli olet nuori asiakas tai olet tulossa elokuviin nuoren tai lapsen kanssa, varmista ennakkoon, että alaikäisen asiakkaan ikä riittää ko. elokuvan katsomiseen. K18 -elokuvia pääsevät katsomaan ainoastaan 18 -vuotta täyttäneet henkilöt, K16-, K12- sekä K7 -elokuvissa ikärajat puolestaan joustavat maksimissaan 3 vuotta alaspäin, mikäli nuori asiakas tulee katsomaan elokuvaa aikuisen seurassa. Lisätietoa ikärajoista löydät IKÄRAJAT -artikkelista.

Varattu lippu tulee lunastaa viimeistään 24 tuntia  ennen näytöksen alkua!

Kun haluat varata lippuja, huomioithan, että lippukassamme eivät vastaanota varauksia, vaan kaikki varaukset tulee tehdä verkkokauppamme kautta. Varausmahdollisuus on lisäpalvelu Leffakerhoon rekisteröityneille asiakkaillemme, joten mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit rekisteröityä helposti ja nopeasti täältä.

Varausprosessi toimii lipunoston tavoin ja varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Tehty varaus tulee kuitenkin aina muistaa lunastaa viimeistään 24 tuntia ennen aiotun näytöksen alkua. Mikäli varausta ei lunasta ajoissa, palautuvat liput automaattisesti takaisin myyntiin. Varauksen voi lunastaa joko verkkokaupan kautta (pois käytöstä 13.9. alkaen), eli muuttaa varauksen ostoksi maksamalla sen verkossa TAI saapumalla elokuvateatterille hyvissä ajoin ennen näytöstä, jolloin varatut liput voi lunastaa lippukassalta varausnumeroa vastaan, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen alkua.

Kulttuurisetelit, e-Passi, TyKy -Online ym. maksutavat käytössä elokuvateattereiden lippukassoilla

Mikäli haluat käyttää kulttuuriseteleitä tai esimerkiksi Tyky Online -palvelua leffalippusi maksamiseen, sinun tulee ostaa lippu elokuvateatterin lippukassalta. Verkkokauppamme maksutavat ovat verkkopankit, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisätietoa hyväksymistämme maksutavoista löydät MAKSUTAVAT – artikkelista.