Senioribio

Elokuvaelämyksiä aikuisempaan makuun

Senioribio on BioRexin palvelu varttuneemmalle elokuvayleisölle. Näytöksiin valitaan kohdeyleisöä kiinnostavia ajankohtaisia uutuuselokuvia niin draaman, komedian kuin kotimaistenkin elokuvien joukosta. Edullisista Senioribio-näytöksistä pääsee nauttimaan kaikissa BioRex-elokuvateattereissa, jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona noin klo 15.00 (arkipyhät voivat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin). Lipun hintaan kuuluu myös kuppi tuoretta kahvia.

Lisätietoa Senioribiosta

Senioribion elokuvat julkaistaan myyntiin tyypillisesti kaksi viikkoa ennen näytöspäivää. Näytösten elokuvatarjonta voi vaihdella paikkakunnittain riippuen ko. elokuvateatterin salikapasiteetista. Lippuja Senioribio-näytöksiin voi ostaa BioRexin verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Kotimaiset Senioribio-elokuvat esitetään kuvailevan tekstityksen kanssa, mikäli elokuvasta on sellainen saatavilla. Tunnistat elokuvan kuvailevan tekstityksen symbolista.

Edullinen lipun hinta

Aikaisemman näytösajankohdan ansiosta Senioribion lipun hinta on normaalia edullisempi; vain 9€ (arkihinta normaalisti alk. 13,00€). Alennuslipun lunastamiseen ei tarvita eläkeläiskorttia, vaan näytöksiin ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvien ystävät. Lipun hintaan kuuluu myös kuppi tuoretta kahvia!