Senioribio

Elokuvaelämyksiä aikuisempaan makuun

Senioribio on BioRexin palvelu varttuneemmalle elokuvayleisölle. Näytöksiin valitaan kohdeyleisöä kiinnostavia ajankohtaisia uutuuselokuvia niin draaman, komedian kuin kotimaistenkin elokuvien joukosta. Edullisista Senioribio-näytöksistä pääsee nauttimaan kaikissa BioRex-elokuvateattereissa, jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona noin klo 15.00 (arkipyhät voivat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin). Lipun hintaan kuuluu myös kuppi tuoretta kahvia.*

*BioRex Kulttuurikasarmin lipun hintaan ei sisälly kahvi.

Lisätietoa Senioribiosta

Senioribion elokuvat julkaistaan myyntiin tyypillisesti kaksi viikkoa ennen näytöspäivää. Näytösten elokuvatarjonta voi vaihdella paikkakunnittain riippuen ko. elokuvateatterin salikapasiteetista. Lippuja Senioribio-näytöksiin voi ostaa BioRexin verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Kotimaiset Senioribio-elokuvat esitetään kuvailevan tekstityksen kanssa, mikäli elokuvasta on sellainen saatavilla. Tunnistat elokuvan kuvailevan tekstityksen symbolista.

Edullinen lipun hinta

Senioribion lipun hinta on normaalia edullisempi; vain 9€ (arkihinta normaalisti alk. 13,00€). Alennuslipun lunastamiseen ei tarvita eläkeläiskorttia, vaan näytöksiin ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvien ystävät. Lipun hintaan kuuluu myös kuppi tuoretta kahvia*!

*BioRex Kulttuurikasarmin lipun hintaan ei sisälly kahvi.

Seuraavat Senioribio -näytökset:

Wicked Little Letters

Wicked Little Letters (K-12)

Näytökset