Att köpa och boka biljetter

Köp din biljett enkelt på förhand i vår nätbutik

Om du ska gå på bio och har valt vilken film du vill se och när, rekommenderar vi alltid att köpa biljetten på förhand i vår nätbutik. Det är rusning i synnerhet under filmernas premiärveckoslut och föreställningarna är ofta slutsålda. Ju tidigare du alltså köper din biljett, desto säkrare får du sitta på önskad plats. Dessutom slipper du köa vid biljettkassan på biografen.

Det är enkelt att köpa biljetter i vår nätbutik: välj först önskad film och föreställning, därefter önskad sittplats, bekräfta dina val och betala. Efter att du har betalat dina inköp antingen i nätbanken eller med bankkort får du en betalningsbekräftelse, ett kvitto samt biljetterna till din e-post.

Om du har serie-, present- eller företagsbiljetter till BioRex som du köpt eller fått tidigare kan du också betala med dem i vår nätbutik.

Kontrollera åldersgränsen innan du köper biljetter

Åldersgränserna är filmspecifika och anges alltid på varje films infosida. Om du är ung eller ska gå på bio med ett barn, kontrollera i förväg att du eller din minderåriga kompis är tillräckligt gammal för att se filmen. K18-filmer är endast tillgängliga för personer som fyllt 18 år. På K16-, K12- eller K7-filmer är åldersgränserna flexibla med upp till tre år om den unga kunden är i sällskap av en vuxen person. Mer information om åldersgränserna finns under ÅLDERSGRÄNSER.

Bokade biljetter ska lösas ut senast 24 timmar innan filmen börjar

Om du vill boka biljetter, observera att våra biljettkassor inte tar emot bokningar utan att alla bokningar ska göras via vår webbutik. Bokningsmöjligheten är en tilläggstjänst för de av våra kunder som har registrerat sig i klubben Leffakerho. Om du alltså ännu inte har klubbkoder, kan du registrera dig snabbt och enkelt här. Bokningen går till på samma sätt som köp av biljetter och du får en bekräftelse på bokningen till din e-post. Glöm dock inte att lösa ut biljetterna senast 24 timmar innan den önskade föreställningen börjar. Om du inte löser ut biljetterna i tid, återgår de automatiskt till försäljning. Du kan lösa ut biljetterna antingen i webbutiken (inte i bruk hittills), det vill säga omvandla bokningen till inköp genom att betala den på nätet, ELLER genom att komma till biografen i god tid före föreställningen, då du kan lösa ut dina bokade biljetter vid biljettkassan mot bokningsnumret.

Kultursedlar, e-Passi, TyKy-Online och andra betalningssätt godkänns på biographer

Om du vill betala dina biljetter med kultursedlar eller till exempel tjänsten TyKy Online ska du köpa biljetterna vid biografens biljettkassa. I vår nätbutik godkänns nätbanker samt de vanligaste bank- och kreditkorten som betalningssätt. Mer information om betalningssätten som vi godkänner finns under BETALNINGSSÄTT.