Att köpa och boka biljetter

Köp din biljett enkelt på förhand i vår nätbutik

Om du ska gå på bio och har valt vilken film du vill se och när, rekommenderar vi alltid att köpa biljetten på förhand i vår nätbutik. Det är rusning i synnerhet under filmernas premiärveckoslut och föreställningarna är ofta slutsålda. Ju tidigare du alltså köper din biljett, desto säkrare får du sitta på önskad plats. Dessutom slipper du köa vid biljettkassan på biografen.

Det är enkelt att köpa biljetter i vår nätbutik: välj först önskad film och föreställning, därefter önskad sittplats, bekräfta dina val och betala. Efter att du har betalat dina inköp antingen i nätbanken eller med bankkort får du en betalningsbekräftelse, ett kvitto samt biljetterna till din e-post.

Om du har serie-, present- eller företagsbiljetter till BioRex som du köpt eller fått tidigare kan du också betala med dem i vår nätbutik.

Kontrollera åldersgränsen innan du köper biljetter

Åldersgränserna är filmspecifika och anges alltid på varje films infosida. Om du är ung eller ska gå på bio med ett barn, kontrollera i förväg att du eller din minderåriga kompis är tillräckligt gammal för att se filmen. K18-filmer är endast tillgängliga för personer som fyllt 18 år. På K16-, K12- eller K7-filmer är åldersgränserna flexibla med upp till tre år om den unga kunden är i sällskap av en vuxen person.

När du bokar biljetter gäller bokningen i fyra (4) dagar

Om du vill boka biljetter, observera att våra biljettkassor inte tar emot bokningar utan att alla bokningar ska göras via vår webbutik. Bokningsmöjligheten är en tilläggstjänst för de av våra kunder som har skapat används koderna till våra webtjänster.

När du bokar biljetter få du en bekräftelse på bokningen till din e-post. Bokade biljetter gäller bokningen i fyra (4)  dagar / eller upphör att gälla senast 24 timmar innan föreställningen börjar! Om du inte löser ut biljetterna i tid, återgår de automatiskt till försäljning.

Reserverade biljetter kan lösas in via nätbutiken.

Kultursedlar, e-Passi, TyKy-Online och andra betalningssätt godkänns på biographer

Om du vill betala dina biljetter med kultursedlar eller till exempel tjänsten TyKy Online ska du köpa biljetterna vid biografens biljettkassa. I vår nätbutik godkänns nätbanker samt de vanligaste bank- och kreditkorten som betalningssätt.