Premium Tjänster

Premium™ -tjänster

Ibland vill man ha det där lilla extra i sin bioupplevelse. Med våra premium-tjänster får du det där lilla extra i din bioupplevelse, när du vill att ditt filmtittande ska vara extra bekvämt, längtar efter bombastisk ljudkonst eller kanske vill lyfta upp fötterna på fotpallen och njuta av filmen precis som därhemma. Våra populära premium-tjänster finns redan på åtta av våra orter.

Prislista för Premium -tjänster*

Tjänster

REX™ -salong

PRIME™ -salong

PLUS™ -salong

PLUS™ -plats

Pris

4,00€

3,00€

2,00€

2,00€

*läggs till priset på en normalbiljett

PRIME™ salong

Prime är ett salongkoncept, där varje delområde som påverkar bioupplevelsen har optimerats till högsta möjliga nivå. Biostolarna är bredare än normalt och Dolby Atmos® gör filmens händelser ännu verkligare genom en levande återgivning av ljudvärlden. Den perfekta biostunden fullbordas av 4K-laserprojicering och en 15 meter bred vit duk.

PLUS™ salong

I PLUS-salongen har varje besökare en bredare eller lutande biostol, mer benutrymme och beroende på biograf en fotpall eller ett sidobord för att förhöja upplevelsen. PLUS-salongerna har beroende på biograf också en mer omfattande dryckes- och matservering än vanligt.

PLUS™ -plats

På PLUS-platsen har besökaren en bredare biostol och mer benutrymme till sitt förfogande. Dessutom har stolarna placerats på ett optimalt avstånd från duken, mitt i biosalongen. PLUS-platserna känns igen på färgen i gyllen brons och det centrala läget i salongen.

REX™ salong

REX är vår nyaste premium-tjänst. REX-salongerna är utrustade med ljudtekniken Dolby Atmos® samt med 4K-laserprojicering. I REX-salongen har varje besökare en bredare biostol, mer benutrymme och ett sidobord för att förhöja upplevelsen. REX-salongerna har också en mer omfattande dryckes- och matservering än vanligt. I REX-salongerna är det tillåtet att servera alkoholdrycker. I och med detta är åldersgränsen 18 år.