Premium Tjänster

Premium Tjänster

Ibland vill man ha det där lilla extra i sin bioupplevelse. Vår premium service är just det där lilla extra, när du vill göra din bioupplevelse extra bekväm, längtar efter bombastisk ljudkonst eller kanske bara vill ha möjligheten att lyfta upp fötterna på bänken och njuta av filmen precis som därhemma. Vår populära premium service finns redan på sju av våra orter.

 

PRIME

Prime är ett salongkoncept, där varje delområde som påverkar bioupplevelsen har optimerats till högsta möjliga nivå, vilket också framgår av namnet. Varje tittares biostol är bredare än normalt och Dolby Atmos® gör filmens händelser ännu verkligare genom en levande återgivning av ljudvärlden. Den perfekta biostunden fullbordas av 4K-laserprojicering och en 15 meter bred vit duk.

 

REX

REX är den första premium-tjänsten som vi har utvecklat. I REX-salongen har varje besökare en bredare eller lutande biostol, mer benutrymme och beroende på biograf, till exempel en fotpall eller ett sidobord för att förhöja tittarnjutningen. Beroende på biografen kan även utbudet av tillgängliga drycker och tilltugg vara mångsidigare i REX-salongerna.

 

 

PLUS

På PLUS-platserna har besökarna en bredare biostol än normalt och mer benutrymme till sitt förfogande, och dessutom har stolarna placerats på ett optimalt avstånd från duken, mitt i biosalongen. PLUS-platserna kan urskiljas på färgen i gyllen brons och det centrala läget i salongen.

 

Prislista för Premium-biljetter*

PRIME-salong  +3,00 €
REX -salong  +2,00€
PLUS -plats  + 2,00 €

*läggs till priset på en normalbiljett