Yritysnäytös

Yksityisnäytöksen järjestäminen on loistava tapa ilahduttaa henkilöstöä tai muistaa yhteistyökumppania hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Meillä näet kaikki uusimmat elokuvat ja voit myös tiedustella ennakkonäytöksen mahdollisuutta.

Ennakkonäytös tuo tapahtumallesi ripauksen tähtipölyä!

Yksityisnäytöksen hinta koostuu elokuvasalin koosta, sillä koko sali lunastetaan yrityksenne näyttöön. Elokuvateattereidemme 1 -salit kattavat suurempienkin yritysnäytösten tarpeet, kun taas pienemmät kuten REX -salit, tarjoavat loistavat puitteet tunnelmallisemmille yksityisnäytöksille.

Yritysnäytöshinnasto

(hintoihin lisätään alv. 10%)

Mikäli haluat järjestää yksityisnäytöksen henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneillesi, voit tilata näytöksen suoraan  alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella. Mikäli yksityiskohdat kaipaavat vielä hiomista, ei hätää, me autamme sinua suunnittelemaan tilaisuudestasi ikimuistoisen.

Oma yritysnäytös, alkaen 13€ /hlö
Oma ennakkonäytös 19€ / hlö

Huom! Pienet ryhmät, vähintään 25 henkilöä, voivat järjestää oman näytöksen ilman koko salin lunastamista (ei koske Helsingin teattereita). Tilaisuuden voi järjestää ma-to klo 8-22 välillä ja perjantaisin sopimuksen mukaan.

Muista myös herkutella!

Mitä olisikaan elokuvanäytös ilman tuoreen popparin tuoksua? Täydennä leffaelämystäsi teemaan sopivilla herkuilla ja tee tapahtumastasi entistä unohtumattomampi! Kaikkien teattereidemme valikoimista löydät perinteiset leffaherkut kuten popparit, snacksit sekä virvoitusjuomat. Voit myös tiedustella muita herkkucombojen, kuten makeispussien, suklaapatukoiden sekä virvoitusjuomien yhdistelmiä.

Virvoitusjuoma 0,5 l & popparit 1,5 l    6,00€ / hlö

Täydennä leffaelämystäsi tapaksilla!

(hintoihin lisätään alv. 14%)

Nyt voit nauttia herkullisista tapaksista leffanäytöksen yhteydessä Helsingin Triplan ja Redin, Hämeenlinnan, Hyvinkään sekä Seinäjoen teattereissamme. Tapas-annokset valmistamme tilauksesta, aina tuoreista raaka-aineista. Tapas-teattereissamme on tarjolla myös laajennettu juomavalikoima erikoisoluista laatuviineihin.

Tapas-annos alk.  8,30€ + alv.
Viinipullo 75cl alk. 32,00€ + alv.

Haluatko järjestää oman leffanäytöksen?

Pyydä tarjous omasta yritysnäytöksestä ja palaamme sinulle tarjouksen kera mahdollisimman pian