Uutinen |

Vauhdikas animaatiouutuus TULISIELU elokuvateattereissa perjantaina 15.7.!

Vauhdikas animaatiouutuus TULISIELU

Tulisielu on vauhdikas animaatioseikkailu, joka kertoo Jonnasta, jonka unelma on lapsesta lähtien ollut palomiehen ura. Jonnan isän mielestä palomieshaaveet olisivat voineet toteutua vain, jos tämä olisi ollut poika, mutta Jonna päättää todistaa isänsä väitteet vääriksi.

Lipunmyynti

Lippuja TULISIELU -elokuvaan voi ostaa BioRex:n verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Elokuvan ikäraja on K7 ja pituus 1h 33 min.

Synopsis

Jonnalla on ollut lapsuudestaan lähtien vain yksi unelma: ryhtyä palomieheksi isänsä jalanjäljissä. Valitettavasti New Yorkissa vuonna 1932 naisten ei ole mahdollista toimia palomiehinä.

Kun kaupungin palomiehet katoavat yksitellen salaperäisissä tulipaloissa, jotka tuhoavat Broadwayn teattereita, Jonna näkee tilaisuutensa tulleen. Hän naamioituu Joeksi, kömpelöksi nuoreksi mieheksi, ja liittyy osaksi palomiesten sekalaista joukkoa, jotka ovat vastuussa tuhopolttajan pysäyttämisestä. Jonnan tulee pitää todellinen henkilöllisyytensä salassa kaikin keinoin. Erityisesti, kun hänen oma isänsä on vastuussa riskejä täynnä olevasta tutkinnasta.