Uutinen |

Aristokraatit palaavat valkokankaille – Downton Abbey: Uusi Aikausi -liput nyt ennakkomyynnissä!

Aristokraatit palaavat valkokankaille

Supersuositusta Downton Abbey -sarjasta tehty elokuva sai ensi-iltansa syksyllä 2019. Reilun kahden vuoden odotuksen jälkeen elokuva saa jatkoa, kun Highcleren linnan palvelusväki värittää valkokankaita uudella tarinallaan Downton Abby: Uusi Aikakausi.

Rajallinen määrä lippuja myynnissä faniennakkonäytöksiin

Asiakkaillamme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä elokuva ennakkoon ennen sen varsinaista ensi-iltaa perjantaina 29.4. järjestettävissä faniennakkonäytöksissä. Jokaisessa teatterissamme järjestämme yhden ennakkonäytöksen, johon myynnissä rajallinen määrä lippuja.

Liput myynnissä verkkokaupassa sekä lippukassoilla

Odotetun jatko-osan ennakkomyynti leffan ensi-iltavikolle, ajalle 4.-12.5. (ke-seuraavan viikon torstai) alkaa torstaina 13.4. klo 10.00 BioRex:n verkkokaupassa sekä elokuvateattereiden lippukassoilla  aukioloaikojen puitteissa.  Elokuva on ikärajaton ja sen kesto on 2 tuntia ja 5 minuuttia.

Downton Abbey: Uusi Aikakausi

Perinne jatkuu. Downton Abbey: Uusi aikakausi saa ensi-iltansa elokuvateattereissa keväällä 2022. Koko alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa uudessa elokuvassa, ja joukkoon liittyvät Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï.