Uutinen |

Austin Butlerin tähdittämä ELVIS elokuvateattereissa keskiviikkona 29.6.!

Elvis herää henkiin kesäkuussa

Legendaarisen laulajatähden elämästä kertova ELVIS saa ensi-iltansa keskiviikkona 29.6. Elokuvan pääosaa esittää Austin Butler ja hänen manageriaan Oscar-palkittu Tom Hanks. Muissa rooleissa nähdään mm. Helen Thomson, Luke Bracey sekä David Wenham. Täydellisesti draamaa ja musiikkia yhdistelevä elokuva on myös visuaalisesti häikäisevä kokemus, joka on omimmillaan valkokankailla.

Lipunmyynti

Lippuja ELVIS – elokuvaan voi ostaa BioRex:n verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Elokuvan ikäraja on K7 ja pituus 2h 40 min.

Synopsis

Elokuva seuraa Elvis Presleyn (Butler) elämää ja musiikkia hänen ja arvoituksellisen managerinsa eversti Tom Parkerin (Hanks) välisen erikoisen suhteen kautta. Tarina paneutuu Presleyn ja Parkerin yli 20-vuotiseen monimutkaiseen dynamiikkaan Presleyn noususta kuuluisuuteen ja ennennäkemättömään tähteyteen Amerikan kulttuurimaiseman murroksen keskellä. Keskeinen hahmo tarinassa on Priscilla Presley (Olivia DeJonge), joka oli yksi Elviksen elämän merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista henkilöistä.