Uutinen |

BIOREX KULTTUURIKASARMI avautuu 17. marraskuuta – Liput nyt myynnissä!

BioRex Kulttuurikasarmi houkuttelee uniikilla elokuvakokemuksella 17. marraskuuta alkaen!

BioRex Kulttuurikasarmi on uudenlainen elokuvateatterikonsepti Helsingin ydinkeskustassa. Elokuvateatteri yhdistää leffaelämyksen, laadukkaan ruuan sekä viihtyisän kulttuurimiljöön kaupugin sydämessä, Lasipalatsikorttelin sykkeessä.

Uudessa kolmen salin elokuvateatterissa kävijän ei tarvitse valita teknisten ominaisuuksien, istuinmukavuuden tai boutique-tunnelman välillä, sillä nämä kaikki ovat ensimmäistä kertaa saatavilla samassa paikassa. Kolme salia ovat kapasiteeteiltaan 120, 65 ja 65 paikkaa, ja niissä on myös recliner-tuoleja ja sohvia. Jalkatilat ovat kaikissa ruhtinaalliset. Pöydät mahdollistavat ravintolamaailman antimista nauttimisen. Jokaiseen tilaan on räätälöity oma huoneakustiikkansa, saleissa on RGB-laserprojektoreita ja maailmalla hyväksytetty Dolby Atmos -äänijärjestelmä.

BioRex Kulttuurikasarmi tarjoaa normaalista poikkeavan ohjelmistosuunnittelun, jossa lähtökohtana on valikoituja laatuelokuvia aikuiselle yleisölle. Liput BioRex Kulttuurikasarmin näytöksiin, 17.-30.11. väliselle ajalle ovat nyt myynnissä.

Toivotamme lämpimästi kaikki tervetulleeksi upouuteen ja ainutlaatuiseen BioRex Kulttuurikasarmiin, nähdään siellä!

Kulttuurikasarmi – Helsinkiläisten uusi kohtaamispaikka!

Lasipalatsikortteliin valmistunut Kulttuurikasarmi tulee olemaan monipuolinen ja jatkuvasti elävä taide- ja kulttuurikattaus. Elokuvateatterin, ravintoloiden, tapahtumatilan, paviljongin ja esiintymislavan käsittävä kokonaisuus avautuu yleisölle perjantaina 17.11.

Henry’s Distillery ja Henry’s Music Bar

Helsingin vanhalla linja-autoasemalla sijaitsi legendaarinen Henry’s Pub, joka siirtyi Kulttuurikasarmin saneerauksen alta Mikonkadulle. Kulttuurikasarmilla Henry’sin perintöä tulevat kunnioittamaan uudet tislaamoravintola Henry’s Distillery ja Henry’s Music Bar.

Lämmintunnelmaisessa Henry’s Distillery -ravintolassa on tarjolla rennon rouheaa ruokaa. Tislaamon toimintaa pyörittää palkitusta Arctic Blue Ginistään tunnettu Arctic Blue Beverages. Narinkkatorille päin aukeaa Kulttuurikasarmin todellinen näyteikkuna eli lasipaviljonki, jonka yläpuolelle on rakennettu upea aurinkoterassi. Rento ja olohuonemainen Henry’s Music Bar puolestaan sijoittuu kahteen kerrokseen Kulttuurikasarmin eteläpäätyyn. Esiintymislavalla nähdään viikoittain livemusiikkia tai vaikkapa stand-upia. 

Café Kasarmi

Kulttuurikasarmin eteläeurooppalaisesta Café Kasarmista saa erikoiskahvien lisäksi ruokaa aamiaisesta iltapalaan, tyylikkäitä viinejä unohtamatta. Cafésta löytyvät myös valmiit menuvaihtoehdot elokuvateatterin puolelle. 

Tapahtumatila Events

Toiseen kerrokseen on valmistunut tapahtumatila Kulttuurikasarmi Events, jossa voi järjestää erilaisia tilaisuuksia seminaareista yritysjuhliin 300-450 henkilölle, ja sitä täydentävät kattoterassin tarjoamat 200 asiakaspaikkaa.

Ulkona Lasipalatsinaukion puolella sijaitsee vielä esiintymislava, johon on suunnitteilla kesäkaudelle erilaisia konsertteja ja muita yleisötapahtumia.