Palvelut |

Ennakkonäytöksissä Mads Mikkelsenin tähdittämä Golden Globe -ehdokas Yhdet Vielä!

Tanskalainen menestys elokuva ennakkonäytöksissä!

Golden Globe -ehdokas Yhdet Vielä esitetään ennakkonäytöksissä kaikissa BioRex -elokuvateattereissa 12.2. alkaen. Elokuva nousi Tanskassa suurmenestykseksi ja putsasi European Awards 2020 -gaalan palkintopöydän. Elokuva palkittiin gaalassa parhaan elokuvan, parhaan ohjauksen, parhaan käsikirjoituksen ja parhaan miespääosan palkinnoilla. Liput tulevat myyntiin tiistaina 9.2. kello 13:00.

Synopsis:

Mestarillisen tanskalaisohjaaja Thomas Vinterbergin uutuuselokuva YHDET VIELÄ on elokuva neljästä keski-ikäisestä ystävyksestä, jotka päättävät alkaa elää elämäänsä täysillä.

Erään teorian mukaan ihminen on parhaimmillaan ripaus alkoholia veressään. Neljän miehen ystäväporukka, kaikki lukion opettajia, päättää kokeilla kiehtovan teorian toimivuutta käytännössä. Drinkki notkistaa keski-ikäisen miehen jähmeän olemuksen ja siivittää urautuneet ajatukset uusiin sfääreihin, mutta ihmiskokeella on myös koskettavat ja kohtalokkaammat seurauksensa.

Tanskassa suurmenestykseen nousseen elokuvan on käsikirjoittanut nimekäs työpari Thomas Vinterberg (Jahti, Kommuuni) ja Tobias Lindholm ja sen pääosassa nähdään karismaattinen Mads Mikkelsen, joka palaa tämän elokuvan myötä takaisin Vinterbergin ohjaukseen ensimmäistä kertaa sitten Jahti-elokuvan.