Palvelut |

Heinäkuun Kuukauden Timanttina 28.7. nähdään klassikko In The Mood For Love

Restauroitu mestariteos kiinasta!

Heinäkuun Kuukauden Timantti -elokuvana nähdään Cannesin elokuvajuhlillakin palkittu IN THE MOOD FOR LOVE. Kuukauden Timantti -elokuva esitetään kaikissa BioRex -elokuvateattereissa keskiviikkona 28.7. kello 18:00. Liput ovat nyt myynnissä verkkosivuilla ja elokuvateattereiden lippukassoilla!

Liput vain 8,50€

Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8,50€ (norm. 12,00€). Kuukauden Timantti -näytöksissä elokuva on mahdollista nähdä toisinaan jopa ennakkoon ennen elokuvan virallista ensi-iltaa, parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Synopsis:

WONG KAR WAIN HÄIKÄISEVÄ MESTARITEOS ON VIHDOIN RESTAUROITU. Hong Kong 1962, Chow ja Su muuttavat yhtä aikaa samaan taloon. Molempien puolisot ovat paljon poissa ja he ajautuvat viettämään aikaa keskenään. Chow’n ja Su’n ystävyys tiivistyy kun he havahtuvat epäilemään, että heidän puolisoillaan on suhde keskenään. Chow ja Su päättävät pitää välinsä platonisena, toisin kuin puolisonsa. IN THE MOOD FOR LOVE on kaunis draama kukoistavasta ystävyydestä ja lohdun löytämisestä läheisestä ihmisestä. Se on yksi mestariohjaaja Wong Kar Wain avainteoksista ja se palkittiin mm. vuoden 2000 Cannesin elokuvajuhlilla.