Palvelut |

Rinnakkaiset äidit nähdään 23.2. helmikuun Kuukauden Timanttina!

Ennakkonäytöksessä legendaarisen Pedro Almodóvarin uutuus!

Helmikuussa Kuukauden Timanttina nähdään ennakkonäytös upeasta RINNAKKAISET ÄIDIT elokuvasta. Kuukauden Timantti -elokuva esitetään kaikissa BioRex -elokuvateattereissa keskiviikkona 23.2. kello 18:00. Liput nyt myynnissä verkkosivuilla ja elokuvateattereiden lippukassoilla!

Elokuvan ensi-ilta on 4.3.

Otathan huomioon paikkakuntakohtaiset yleisömäärärajoitukset ja varaat paikkasi ajoissa.

Liput vain 8,50€

Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8,50€ (norm. 12,00€). Kuukauden Timantti -näytöksissä elokuva on mahdollista nähdä toisinaan jopa ennakkoon ennen elokuvan virallista ensi-iltaa, parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Synopsis:

Kaksi naista, Janis (Penélope Cruz) and Ana (Milena Smit) kohtaavat synnytyssairaalassa. Molemmat ovat naimattomia ja tulleet raskaaksi vahingossa. Keski-ikäinen Janis on onnensa kukkuloilla, teini-ikäinen Ana on kauhuissaan, katuvainen ja ahdistunut. Janis yrittää kannustaa häntä, kun he astelevat sairaalan käytävillä kuin unissakävelijät. Muutamat sanat, joita näiden tuntien aikana vaihdetaan, luovat heidän välilleen siteen, joka yllättäen kasvaa, monimutkaistuu ja muuttaa heidän elämänsä. Legendaarisen espanjalaisohjaaja Pedro Almodóvarin kiitetty uutuuselokuva sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla.