Palvelut |

Maaliskuun timantti: Les Mirablés

Ennalta valittua laatua valkokankailla

Tammikuusta lähtien elokuvateattereissamme on voinut nauttia uudesta näytöspalvelusta, jossa valitsemme palkitun, hyvät ennakkoarvostelut tai jo klassikkomaineen saavuttaneen elokuvan esitettäväksi kaikissa elokuvateattereissamme parhaaseen mahdolliseen näytösaikaan. Kuukauden Timantin  voi käydä nauttimassa missä tahansa BioRex -elokuvateatterissa jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 18.00 alkaen.

Edullinen lipun hinta

Lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamme myös edullisen lipun hinnan muodossa. Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8 euroa (normaalisti 11,50€). Lippuja näytöksiin voi ostaa BioRex:n verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa.

Keskiviikon 25.3. näytöksessä LES MISÈRABLES

BioRex:n maaliskuun timantti on uuden ajan Les Misérables – villi ja upea tulkinta Kurjat-klassikosta. Elokuva on palkittu Cannesin elokuvajuhlilla tuomaristopalkinnolla.  Näytökset kaikissa BioRex -elokuvateattereissa keskiviikkona 25.3. klo 18.00.

”Cannesin elokuvajuhlien pääkilpasarjassa tuomariston palkinnon voittanut elokuva kertoo selkkauksista poliisin ja nuorten siviilien välillä Pariisin lähiössä pienessä betonisumpussa. Tapahtumapaikka on Montfermeil – sama kuin Victor Hugon alkuperäisteoksessa vuonna 1862. Hugo oli aktiivinen ihmisoikeuksien edistäjä, joka romaanillaan halusi muuttaa aikansa yhteiskuntaa. Yli 150 vuotta myöhemmin yhtäläisyydet nykypäivän lasten ja Gavrochen välillä ovat kirkkaat kuin vesi. Elokuvan viimeinen kohtaus saa katsojan haukkomaan henkeään ja hakee vaikuttavuudessaan vertaistaan.”