Palvelut |

Kuukauden timantti: Jäähyväiset

Ennalta valittua laatua valkokankailla

Tammikuusta lähtien elokuvateattereissamme on voinut nauttia uudesta näytöspalvelusta, jossa valitsemme palkitun, hyvät ennakkoarvostelut tai jo klassikkomaineen saavuttaneen elokuvan esitettäväksi kaikissa elokuvateattereissamme parhaaseen mahdolliseen näytösaikaan. Kuukauden Timantin  voi käydä nauttimassa missä tahansa BioRex -elokuvateatterissa jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 18.00 alkaen.

 

Edullinen lipun hinta

Lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamme myös edullisen lipun hinnan muodossa. Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8 euroa (normaalisti 11,50€). Lippuja näytöksiin voi ostaa BioRex:n verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa.

 

Keskiviikon 26.2. näytöksessä JÄÄHYVÄISET

BioRex:n helmikuun Kuukauden Timantti on kiinalais-amerikkalainen arvostelumenestys Jäähyväiset (The Farewell).  Näytökset kaikissa BioRex -elokuvateattereissa keskiviikkona 26.2. klo 18.00.

”New Yorkissa asuva kiinalais-amerikkalainen Billi (Awkwafina) saa kutsun kotiin Changhuniin viettämään sukulaishäitä. Lääkärit ovat kertoneet että perheen rakastetulla matriarkalla, isoäiti Nai Nailla on vain pari viikkoa elinaikaa. Kiinalaisen tavan mukaan perhe on salannut sairauden isoäidiltä. Häät ovat hyvä tekosyy saada suku kokoon jäähyväisiä varten. Lulu Wangin ohjaama Jäähyväiset on hauska ja koskettava perhetarina, joka perustuu tosielämän valheeseen.”