Palvelut |

Huhtikuun Timanttina nähdään Oscar -ehdokkuuksia kerännyt Minari!

Minari on kuusi Oscar -ehdokkuutta kahminut ja Gloden Globe -palkinnon parhaasta vieraskielisestä elokuvasta voittanut elokuva!

Maaliskuun Kuukauden Timantti -elokuvana nähdään korealainen elokuva MINARI. Kuukauden Timantti -elokuva esitetään kaikissa BioRex -elokuvateattereissa keskiviikkona 28.4. kello 18:00. Liput ovat nyt myynnissä verkkosivuilla ja elokuvateattereiden lippukassoilla!

Liput vain 8,50€

Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8,50€ (norm. 12,00€). Kuukauden Timantti -näytöksissä elokuva on mahdollista nähdä toisinaan jopa ennakkoon ennen elokuvan virallista ensi-iltaa, parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Synopsis:

Minari on herkkä kuvaus juurtumisesta. Elokuva kertoo korealaissyntyisestä perheestä, joka muuttaa Arkansasin maaseudulle etsimään omaa amerikkalaista unelmaansa. Perheen elämä mullistuu, kun ovela, pahasuinen mutta rakastava isoäiti saapuu entisestä kotimaasta asumaan heidän luokseen. Uusi elämä karulla seudulla on täynnä vastoinkäymisiä, mutta Minari näyttää, millaista voimaa ja sikeyttä perheessä voi olla, sekä sen, mitä koti todella tarkoittaa.