Palvelut |

Joulukuun timanttina nähdään ylistetty Koesoitto!

Konserttisalin kulisseissa kuohuu

Joulukuun timantti KOESOITTO kertoo päättäväisen soitonopettajan Annan ja hänen lahjakkaan oppilaansa välisistä tunnemyrskyistä. Annan perhe-elämä jää varjoon uuden syntyneen rakkauden myötä. Elokuvan naispääosaa esittää Nina Hoss, joka on palkittu parhaasta naispääosasta syksyllä 2019 Tukholman ja San Sebastianin festivaaleilla.

Liput vain 8,50€

Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8,50€ (norm. 12,00€). Kuukauden Timantti -näytöksissä elokuva on mahdollista nähdä toisinaan jopa ennakkoon ennen elokuvan virallista ensi-iltaa, parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Synopsis:

Nina Hoss on esiintymiskuumeen jäädyttämä huippuviulisti Anna, joka on päätynyt soitonopettajaksi. Annan keskeiset luonteenpiirteet ovat tinkimätön lahjakkuus ja totaalinen päättämättömyys. Oma poika Jonas (Serafin Mishiev) jää varjoon, kun oikukas suosikkioppilas Alexander (Ilja Monti) imee kaiken huomion. Sympaattinen puoliso Philippe (Simon Abkarian) rakentelee soittimia samaan aikaan kun Anna päätyy suhteeseen sellistikollega Christianin kanssa. Tunteiden karuselli etenee Bachin tahdissa.