Uutinen |

Kaikki Synnit-tapahtuma BioRex -elokuvateattereissa lokakuussa

Elisa Viihteen suosittu rikosdraama KAIKKI SYNNIT BioRex -elokuvateattereiden ohjelmistossa lokakuussa

Suositun rikossarjan KAIKKI SYNNIT toinen kausi esitetään kokonaisuudessaan BioRex -elokuvateattereissa torstaina 22.10. sekä lauantaina 24.10.!  Asiakkaillamme on nyt loistava mahdollisuus nähdä kotimainen rikosdraama joko maraton-näytöksenä valitsemanaan päivänä tai jakaa jaksot kahdelle eri näytöspäivälle. Lipun hinta 24.00€ (jaksot 1-6).

Torstai 22.10. 

Lauantai 24.10. 

Huomioithan, että liput tulee ostaa erikseen sekä jaksoihin 1-3 että jaksoihin 4-6!

Lippujen hinnat

Kokonaislipun hinta KAIKKI SYNNIT  -maraton-näytöstapahtumalle on 24.00€ (2 x 12€). Liput voi ostaa joko yhdelle näytöspäivälle, eli katsoa jaksot 1-6 kokonaisuudessaan joko torstaina 22.10. tai lauantaina 24.10. tai vaihtoehtoisesti katsoa jaksot 1-3 torstaina 22.10. ja jaksot 4-6 lauantaina 24.10.

Kaikki Synnit -näytöslippuja voi maksaa myös sarja-, lahja- ja yrityslipuilla.

Synopsis

Mika Ronkaisen ja Merja Aakon käsikirjoittaman ja Mika Ronkaisen ohjaaman Kaikki synnit -rikossarjan toisella kaudella palataan ajassa taaksepäin, vuoteen 1999. Lähestyvä vuosituhannen vaihde herättää huolta sekä maallistuneessa maailmassa että lestadiolaisessa Varjakassa, jossa aviopari löytyy kuolleena kotinsa keittiöstä. Tapausta alkaa tutkia Varjakan vanhempi konstaapeli Jussi Ritola (Matti Ristinen), jota uuden ajan uhkakuvat eivät pelota. Rikostutkinta ajaa kuitenkin Ritolan vakaan elämän sekasortoon.