Palvelut |

Kesäkuun Timanttina 30.6. nähdään kaunis Ammonite!

Kaunis tarina 1800-luvun Englannista!

Kesäkuun Kuukauden Timantti -elokuvana nähdään koskettavan kaunis AMMONITE. Kuukauden Timantti -elokuva esitetään kaikissa BioRex -elokuvateattereissa keskiviikkona 30.6. kello 18:00. Liput ovat nyt myynnissä verkkosivuilla ja elokuvateattereiden lippukassoilla!

Liput vain 8,50€

Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8,50€ (norm. 12,00€). Kuukauden Timantti -näytöksissä elokuva on mahdollista nähdä toisinaan jopa ennakkoon ennen elokuvan virallista ensi-iltaa, parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Synopsis:

Mary Anning (Kate Winslet) on ansioitunut, mutta vaille arvostusta jäänyt fossiilien keräilijä 1800-luvun Englannin etelärannikolla. Hän on jo tehnyt uransa suurimmat löydöt ja keskittyy keräilemään turisteille elättääkseen itsensä ja sairaan äitinsä. Kun varakas vierailija haluaa vaimonsa Charlotte Murchisonin (Saoirse Ronan) Maryn oppiin, ei hänellä ole varaa kieltäytyä. Ylpeä ja työnsä vakavasti ottava Mary ottaa aluksi yhteen uuden oppilaansa kanssa, mutta täysin erilaisista lähtökohdista olevien naisten välille syntyy ennen pitkää vahva side.