Uutinen |

Menestyskirjaan perustuva SUON VILLI LAULU saapuu ensi-iltaan perjantaina 2.9.!

Menestyskirjaan perustuva SUON VILLI LAULU ensi-illassa 2.9.!

Myyntimenestys nähdään nyt myös kiehtovana mysteerielokuvana. Reese Witherspoonin tuottaman jännityselokuvan pääosissa nähdään mm. Daisy Edgar-Jones (Normal People) Kya Clarkina, Taylor John Smith (Sharp Objects) Tate Walkerina sekä Harris Dickinson (The King’s Man.

Lipunmyynti

Lippuja SUON VILLI LAULU -elokuvaan voi ostaa tiistaista 30.8. klo 13 alkaen BioRex:n verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa. Elokuvan ikäraja on K12 ja pituus 2h 6 min.

Synopsis

Suon villi laulu kertoo Kyasta, hylätystä tytöstä, joka varttui aikuisuuteen Pohjois-Carolinan vaarallisilla suoalueilla. Vuosien ajan huhut ”Rämelikasta” vainosivat Barkley Covea eristäen terävän ja sitkeän Kyan yhteisöstään. Kaksi kaupungin nuorta miestä vetävät Kyaa puoleensa, ja hän avaa itsensä uudelle hätkähdyttävälle maailmalle. Kun toinen miehistä löydetään kuolleena, yhteisö tuomitsee Kyan valittömästi pääepäillyksi. Tutkinnan edetessä se, mitä todella tapahtui on yhä epäselvämpää, ja monet suon hautomat salaisuudet uhkaavat paljastua.