Palvelut |

Perheleffapäivän 18.1. ennakkonäytöksissä Ella Bella Bingo!

Koko perheen kanssa leffaan

Vuoden ensimmäistä Perheleffapäivää vietetään lauantaina 18.1. kaikissa BioRex -elokuvateattereissa. Ohjelmistossa tarjolla mm. uutuusanimaatio Ella Bella Bingo sekä joulukuussa ensi-iltansa saanut musikaalianimaatio Frozen II.  Edullisia, kahdeksan (8) euron hintaisia lippuja Perheleffapäivän näytöksiin voi ostaa BioRex:n verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa tiistaista 14.1. klo 13.00 alkaen.

 

Muista myös lasten omat leffaeväät

Herkuttelu kuuluu leffahetkeen! Lasten omaan comboon yhdistimme maukkaat 1,5l popparit sekä 0,2l pillimehun. Lasten combon löydät kaikkien elokuvateattereidemme lämpökaappien alahyllyiltä kätevässä kantokahvallisessa boksissa ja comboon kuuluvan pillimehun puolestaan juomakaappiemme alahyllyiltä. Lasten Combon hinta 3,95€. 

 

Ennakkonäytöksissä Ella Bella Bingo

Ella Bella ja hänen paras ystävänsä Henri valmistelevat koko naapurustolle sirkusesitystä, jonka yllätysnumerona on jännittävä taikatemppu. Mutta kun lähistölle muuttaa uusi poika Joni, kaikki muuttuu. Henri ihailee uutta tulokasta ja hänen hienoja tavaroitaan, ja Ella huomaa jäävänsä ulkopuoliseksi. Kun Ella pyytää Henriä valitsemaan kuka hänen paras kaverinsa on, Henri karkaa eikä häntä löydy mistään. Nyt Ellan on tehtävä yhteistyötä Jonin kanssa löytääkseen Henrin, pelastaakseen sirkusesityksen ja ennen kaikkea heidän ystävyytensä. Ella Bella Bingo on lämmin ja hauska koko perheen elokuva, joka on täynnä vauhtia ja jolla on tärkeä sanoma. Polkupyöräseikkailun lomassa kolme kaverusta huomaa, miten taianomaista ystävyys voi olla.