Kampanjat |

Anna SUPERJOULU lahjaksi!

Anna SUPERJOULU lahjaksi!

Tahdotko tarjota läheisillesi tänä vuonna eeppisiä elämyksiä? Anna lahjaksi superjoulu, jonka pitää sisällään suuria tunteita, yhdessäoloa sekä unohtumattomia leffaelämyksiä!

BioRex:n suositut joululahjatuotteet ovat  saatavilla marraskuun 18. päivästä aina joulukuun 24. päivään saakka. Lahjatuotteet ovat myynnissä BioRex:n verkkokaupassa, elokuvateattereiden lippukassoilla sekä erikseen mainituissa etämyyntipisteissä.  Huomioitahn, että verkkokaupasta ostetut liput ovat pdf -muotoiset ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Lippukassalta ostettuihin lahjalippuihin sisältyy myös lahjakorttikotelo sekä kuori.

Joululahjatuotteet ovat voimassa 25.12.2022-30.6.2023 välisenä aikana. Kunkin lahjatuotteen voimassaoloaika on merkitty lippuun. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta / hyvitetä voimassaoloajan päättymisen jälkeen.

Lahjatuotteet

  • 2 kpl Lahjalippu 26,00€ (sis. lahjakortin + kuoren)
  • 4 kpl Lahjalippu 48,00€ (sis. lahjakortin + kuoren)
  • 2 kpl LeffaCombo M-lahjakortti 9,00€ (sis. 3,0l popparit + 0,5l hanajuoman)

Osta lahjatuotteita verkkokaupasta!

Lahjalippujen käyttö

Lahjaliput käyvät maksuvälineinä BioRex:n verkkokaupassa sekä kaikissa BioRex –elokuvateattereissa, kaikkiin elokuvanäytöksiin voimassaoloaikanaan, ilman lisäpalvelumaksuja. Lahjalipuilla ei voi maksaa ooppera- tai balettinäytöksiä eikä Event Cinema –näytöksiä. Elokuvateatterin lippukassalta tai jälleenmyyntipisteeltä ostettuihin lahjatuotteisiin sisältyy lahjakortti + kuori. Lahjatuotteita ei voi maksaa kulttuurimaksutavoilla

Lahjalippujen myyntiaika: 18.11.-24.12.2022.