Palvelut |

Tammikuun Kuukauden Timanttina nähdään Piemonten Tryffelinmetsästäjät!

Makumatka Italiaan!

Tammikuun Kuukauden Timantti -elokuvana nähdään kaunis dokumenttielokuva PIEMONTEN TRYFFELINMETSÄSTÄJÄT. Kuukauden Timantti -elokuva esitetään kaikissa BioRex -elokuvateattereissa keskiviikkona 26.1. kello 18:00. Liput tulevat myyntiin verkkosivuille ja elokuvateattereiden lippukassoille!

Otathan huomioon tiukat yleisömäärärajoitukset ja varaat paikkasi ajoissa.

Liput vain 8,50€

Liput Kuukauden Timantti -näytöksiin maksavat vain 8,50€ (norm. 12,00€). Kuukauden Timantti -näytöksissä elokuva on mahdollista nähdä toisinaan jopa ennakkoon ennen elokuvan virallista ensi-iltaa, parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Synopsis:

Syvällä Italian Piemonten metsissä ryhmä 70-80-vuotiaita miehiä etsii kuumeisesti harvinaista ja kallista valkotryffeli Albaa, jota ei vielä ole onnistuttu viljelemään. Heitä ohjaa sukupolvet ylittävä salainen kulttuuri ja tietotaito yhdessä rakkaiden ja koulutettujen koiriensa kanssa. He elävät yksinkertaista elämää eläintensä rinnalla, melkein kuin sadussa. He eivät käytä matkapuhelimia tai internetiä ja valmistavat ruokansa ja juomansa itse, samalla kuitenkin säilyttäen vahvat siteensä yhteiskuntaan. Valkotryffeleiden kysyntä kasvaa vuosi vuodelta, samalla kun tarjonta pienenee. Ilmastonmuutos, metsien hakkuut ja alalta puuttuvat nuoret ihmiset tekevät tryffelinmetsästäjien taidoista entistä kysytympiä. Mutta nämä miehet piilottelevat jotain paljon arvokkaampaa kuin himottu herkku: avaimen rikkaaseen ja tasapainoiseen elämään.