Top Gun: Maverick -kilpailusäännöt

1. Kilpailun järjestäjä

BioRex Cinemas Oy

  • Y-tunnus: 1745591-7
  • Viipurintie 4
  • 13200 Hämeenlinna

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kilpailuun eivät kuitenkaan saa osallistua BioRex Cinemasin työntekijät. Kilpailun ikäraja on 13 vuotta (huoltajan osallistuessa alaikäisen kanssa kilpailupalkinnon lunastamiseen). Kilpailuun osallistutaan  sosiaalisessa mediassa kommentoimalla kilpailukuvaa omalla profiililla.

Kilpailuvastauksen sekä henkilötietojen jättäminen vastauksen yhteydessä on aina vapaaehtoista. Käsittelemme kilpailuvastausten yhteydessä saamiamme henkilötietoja kuten nimitietoja, osoitetietoja, puhelinnumeroita jne. henkilötietolain sekä tietosuoja-asetusten mukaisesti. (Lisätietoja tietosuojasta sekä rekisteriseloste.)

Osallistujalla on kilpailun aikana koska tahansa mahdollisuus peruuttaa osallistuminen poistamalla kilpailukommentti tai pyytää BioRex:a tarvittaessa poistamaan kilpailukommentti.

2. Kilpailun voimassaolo

Kilpailu on voimassa 20.-26.52022 välisen ajan. Kilpailuajan jälkeen jätettyjä vastauksia ja/tai osallistumisia ei oteta huomioon kilpailupalkintoja arvottaessa. BioRex pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoja / voittajaa, mikäli kilpailuun liittyvä tapahtuma  jouduttaisiin force majure -syistä perumaan.

3. Kilpailuvoitosta ilmoittaminen

Kilpailupalkinnoista ilmoitamme sosiaalisen median kautta yksityisviestillä. Voidaksemme ilmoittaa kilpailuvoitosta, kilpailuun osallistuvan tulee sallia asetuksista yksityis- ja suoraviestien lähettäminen.  Voittajan tulee vastata palkinnon ilmoitusviestiin kolmen (3) vuorokauden kuluessa viestin jättämisestä. Mikäli henkilö ei vastaa, BioRex pidättää oikeuden arpoa uuden kilpailuvoittajan.

4. Kilpailupalkinto

Kilpailupalkinto on purjelentoelämys kahdelle (2) henkilölle Hyvinkäällä tai Räyskälässä kokeneen lentäjän kyydissä, sekä kaksi (2) kappaletta TOP GUN: MAVERICK virallisia pilottirotseja koosa M sekä L. Näiden lisäksi BioRex vastaa  kuljetuksesta sovitulta määränpää-matkustusasemalta lentokentälle, jossa lennätys tapahtuu.  Muista matkaan liittyvistä kuluista voittajat vastaavat itse.

Lennätystä varten voittajille annetaan ennen lentoa perehdytys. Lennon ajan voittaja on vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta asiaan kuuluvalla istuinpaikkavakuutuksella. Turvallisuussyistä lennätettävän (voittajan) henkilön paino ei voi ylittää 100 kg rajaa.  Voittajahenkilöt lennätetään yksi kerrallaan, itse lentoelämyksen kestäessä noin 20 minuuttia. Henkilöiden, joilla on ahtaanpaikankammo tai paniikkihäiriö, ei suositella ottavan osaa kilpailuun turvallisuussyistä.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Kilpailupalkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Palkinnon lunastaminen

Lentoelämyksen ajankohta sovitaan erikseen kilpailuvoittajan kanssa  kesä-syyskuulle 2022. Sovittua ajankohtaa voidaan joutua muuttaamaan sääolosuhteiden mukaan tai voidaan joutua perumaan force majeure syistä.

Lunastamalla palkinnon voittaja hyväksyy, että BioRex voi halutessaan kuvata lentotapahtumat sekä julkaista kuvatut materiaalit virallisissa viestintiäkanavissaan sekä mahdollisten yhteistyökumppaneiden viestintäkanavissa.

5. Muut ehdot

Mikäli BioRex:lla on syy epäillä osallistujaa vilpistä tai epärehellisestä osallistumisesta, BioRex:lla on oikeus hylätä kilpailuosallistuminen.

BioRex myös pidättää oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä tarvittaessa. Ilmoitamme mahdollisista kilpailusääntömuutoksista tällä sivulla.

BioRex:n järjestämät some -kilpailut eivät ole Facbookin ja/tai Instagramin järjestämiä, suosittelemia ja/tai hallinoimia.