Tiedote |

Uusi BIOREX TRIPLA avataan Helsinkiin loppukesästä!

BioRex Cinemas Oy avaa elokuvateatterin Mall of Triplaan Helsinkiin loppukesästä

Elokuvateatteriketju BioRex Cinemas Oy aloittaa Mall of Triplan elokuvateatterin operaattorina. Kuusisalinen elokuvateatteri BioRex Tripla avautuu yleisölle loppukesästä.   

Vuonna 2019 avatussa Mall of Triplassa sijaitseva elokuvateatteri on toiminut aiemmin toisen elokuvateatteriketjun operoimana. BioRex Cinemas Oy aloittaa teatterin uutena toimijana samantien.

”On hienoa päästä avaamaan uusi yksikkö pääkaupunkiseudulle. Olemme rakentaneet määrätietoisesti teatteriketjuamme kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Nyt meille avautui loistava mahdollisuus laajentaa toimintaamme myös pääkaupunkiseudulle ja Helsinkiin. Mall of Triplan sijainti on erinomainen kiinnostavassa kasvukeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nykyaikainen kauppakeskus laadukkain palveluin tarjoaa elokuvateatterillemme hyvän ja toimivan ympäristön”, sanoo Biorexin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

”BioRex on laadukkaana toimijana erinomainen lisä Mall of Triplan vapaa-ajan tarjontaan. Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä kotimaisen elokuvateatteritoimijan kanssa. Viihde ja elämykset ovat jo pitkään olleet nosteessa, BioRexin myötä vahvistamme asemaamme entisestään koko perheen viihdekohteena.”, kertoo Mall of Triplan kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki.

BioRex Triplassa tulee olemaan kuusi salia, joissa on yhteensä noin 600 paikkaa. Teatteria uudistetaan kesän aikana päivittämällä kaikki elokuvateatterisalit ja aulatilat, muun muassa kaksi nykyistä salia uudistetaan premium-tasoisiksi saleiksi, joissa on laajempi ruoka- ja juomatarjoilu. Muista uusista palvelukonsepteista kerrotaan avajaisten yhteydessä.

Viime vuosi on ollut vaikea elokuvateatterialalle, joka on kärsinyt rajoituksista, mutta katseemme on nyt tulevassa. Koronavuonnakin olemme huomanneet, ettei asiakkaidemme palo elokuvien katseluun elokuvateattereissa ole hävinnyt minnekään, vaan elokuvia halutaan edelleen kokea oikeassa laadukkaassa ympäristössä hyvien oheispalveluiden äärellä. Siihen kysyntään me vastaamme nyt myös pääkaupunkiseudulla”, jatkaa Jaakkola.

Lisätietoja:

Biorex Cinemas Oy

Aku Jaakkola, toimitusjohtaja,  aku.jaakkola@biorex.fi, +358 50 338 7765

Mall of Tripla

Kati Kivimäki, kauppakeskusjohtaja, kati.kivimaki@malloftripla.fi, +358 46 876 1500

 

BioRex Cinemas Oy

BioRex Cinemas Oy on vuonna 2002 perustettu, Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvateatterit Porvoossa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Seinäjoella, Vaasassa, Pietarsaaressa, Torniossa, Rovaniemell sekä Helsingissä. BioRexin emoyhtiö on ruotsalainen perheyritys Svenska Bio, jolla on yhteensä yli 50 elokuvateatteria Ruotsissa, Tanskassa sekä Suomessa. 

 

Mall of Tripla

Mall of Tripla on Helsingin Pasilassa sijaitseva kaupunkikeskus ja julkisen liikenteen risteyskohta. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, jossa on kauppakeskuksen lisäksi hotelli, toimistotilaa, asuntoja sekä pysäköintilaitos ja elämyskeskus. Mall of Tripla on lähes 250 liikemäärällään Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Vuokrattava pinta-ala on 85 000 m2. Pasilan asema on osa kauppakeskusta.