Lippujen palauttaminen ja vaihtaminen

Palauta tai vaihda lippusi lippukassalla

Ennakkoon ostetut liput tulee palauttaa tai vaihtaa elokuvateatterin lippukassalla viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Äkillisissä sairastapauksissa liput voi myös poikkeuksellisesti palauttaa puhelimitse soittamalla elokuvateatterin lippukassalle ja kertomalla lippunumeron asiakaspalvelijalle. Lippujen palautuksissa verkkokaupan kautta tehdyt kortti- ja verkkopankkimaksut palautuvat automaattisesti asiakkaan kortille / tilille.

Lipun peruminen puhelimitse

Huomioithan, että myös puhelimitse tehtävä peruutus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Perumista ei kuitenkaan kannata jättää viime minuuteille, sillä asiakaspalvelijamme eivät aina välttämättä ehdi vastaamaan puhelimeen kassajonojen vuoksi.

Emme käsittele palautuksia sähköpostitse

Nopein tapa palauttaa tai vaihtaa ostetut liput, on olla yhteydessä suoraan ko. elokuvateatterin lippukassaan. Huomioithan, että palautuksia ei käsitellä sähköpostitse tai some kanavien kautta, sillä tällöin niihin ei ehditä reagoimaan ajoissa. Huomioithan myös, että myöhässä palautettuja lippuja ei hyvitetä.

Varaukset raukeavat automaattisesti

Mikäli olet varannut liput, mutta et ehdi tai pysty käyttämään lippujen esteen vuoksi, varaus raukeaa automaattisesti viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen alkua, eikä varauksia tarvitse erikseen perua. Varauksen rauetessa liput palautuvat välittömästi uudelleen myyntiin.