Uutinen |

Are You Redi? BioRex Redi on nyt avattu!

ARE YOU REDI?

Oletko valmis? Uuden BioRex Redin avajaisiin on enää reilu viikko. Kauppakeskus Redin uuden elokuvateatterin kunniaksi järjestämme kaksi (2) viikkoa ennen avajaisia ohjelmaa ja tempauksia kauppakeskuksessa sekä itse teatterissa perjantaista 10.6. lähtien sen avauduttua.

Tarjolla ilmaisia poppareita ja cokista 1.-2.6. sekä 8.-9.6.

Ilahdutamme kauppakeskus Redin asiakkaita 1.-2.6. ilmaisilla poppareilla sekä cokiksilla. Jaamme maksuttomia leffaeväitä Tigerin liikkeen vieressä klo 13.00 eteenpäin. Myös avajaisviikon keskiviikkona sekä torstaina 8.-9.6.  täytämme kauppakeskuksen käytävät popparintuoksulla ja jaamme herkkuja ohikulkeville asiakkaille.

Ämpärin metsästystä kauppakeskuksessa ma-ti 6.-7.6.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla kannattaa tulla Rediin, sillä maanantaina ja tiistaina 6.-7.6. piilotamme BioRex -ämpäreitä täynnä leffaherkuja, lippuja, cokista yllätyspalkintoja, kauppakeskukseen. Kerromme vihjeet ämpäreiden sijainneista molempina päivinä klo 14.00 ja klo 18.00. Molemmilla vihjekerroilla olemme piilottaneet paikkaan viisi (5) yllätysämpäriä. Tässä kilpailussa nopeat syövät hitaat!

Grand Opening perjantaina 10.6.

Avaamme elokuvateatterin yleisölle perjantaina 10.6. klo 11. Avajaisten kunniaksi leffaan pääsee ensimmäisen viikon aikana edullisimmillaan vain 1 eurolla! Tarjolla myös uutuusleffoja vain 5 euron hintaan. Paketoimme myös suosituimmat leffaherkut AvajaisComboon*, jonka saa avajaisviikon aikana 6 euron edulliseen hintaan.

*AvajaisCombo 6€

  • sis. 0,5l hanajuoma. 3,0l popparit & Fazerin sininen suklaapatukka

Leffasnacks vain 2,50€ (norm. 3,95€)

  • sis. pekonin makuiset snacksit, 1,4l

Nachot + dippi vain 4,00€ (norm. 5,95€)

  • sis. nachot 1,4l sekä salsa- tai cheddardipin

Avajaisohjelmiston liput myyntiin tiistaina 7.6.

Avajaisohjelmiston liput julkaistaan myyntiin tiistaina  7.6. klo 10.00 Biorex:n verkkokaupassa. Myös tarjoushintaiset 1 euron sekä 5 euron hintaiset liput tulevat myyntiin verkkokauppaan. Huomoithan, että tarjoushintaisia lippuja ei ole mahdollisuutta varata, vaan ainoastaan ostaa.

1€ Avajaisleffat

5€ Avajaisleffat

Avajaissarjalippupaketti vain 20€

  • Myynnissä vain BioRex REDIn lippukassoilla pe-su 10.-12.6.
  • HUOM! Rajoitettu 100 kpl erä / päivä
  • 4 sarjalippua / 20€ (á 5,00€)
  • Voimassa 4kk ostohetkestä

#areyouredi #biorexredi #biorex