Blink Twice

Blink Twice

Lajityypit: Trilleri

Zoë Kravitz debytoi elokuvaohjaajana Amazon MGM Studiosin uudessa, villissä psykologisessa trillerissä nimeltä “Blink Twice”.

Elokuvan ensemblekaartiin kuuluvat BAFTA-voittaja Naomi Ackie (“The End of the F***ing World”, “I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie”), Channing Tatum (“Magic Mike” -elokuvat, “The Lost City”), Golden Globe -voittaja Christian Slater (“Mr. Robot”), Simon Rex (“Red Rocket”), Adria Arjona (“Andor”), Kyle MacLachlan (“Fallout”, “Talo jossa kello tikittää”) sekä Oscar-voittaja Geena Davis (“Yksinäinen matkailija”) ja Alia Shawkat (“Drift”, “Search Party”).

Kun teknomiljardööri Slater King (Tatum) tapaa cocktail-tarjoilija Fridan (Ackie) varainkeruugaalassaan, kipinät sinkoilevat. Pohatta esittää tälle kutsun lähteä hänen ja hänen ystäviensä seurassa unelmalomalle hänen omistamalleen yksityissaarelle. Paikka on todellinen paratiisi. Villit yöt sulautuvat auringonpaahteisiin päiviin ja kaikilla on tosi kivaa. Kukaan ei tahtoisi tämän matkan loppuvan, mutta kun outoja asioita alkaa tapahtua, Frida joutuu kyseenalaistamaan sen, mikä ylipäätään on todellista. Paratiisissa on jotain mätää. Niinpä hänen on pakko selvittää totuus, jos hän aikoo selviytyä näistä juhlista hengissä.

Elokuvan “Blink Twice” käsikirjoituksesta vastaavat Kravitz & E.T. Feigenbaum (tv-sarja “High Fidelity”), ja sen ovat tuottaneet Bruce Cohen, Tiffany Persons, Garret Levitz, Kravitz ja Tatum. Vastaavina tuottajina ovat toimineet Stacy Perskie, Jordan Harkins ja Vania Schlogel.

Kravitzin työryhmään kuuluvat Camerimage-ehdokkaana ollut elokuvaaja Adam Newport-Berra (“The Last Black Man in San Francisco”), tuotantosuunnittelija Roberto Bonelli (“Placa de Acero”, Ariel-palkittu lavastuksesta elokuvassa “BARDO, valekronikka kourallisesta totuuksia”), leikkaaja Kathryn J. Schubert (“Out of the Blue”, “Bad Things”) ja pukusuunnittelija Kiersten Hargroder (“Borat Subsequent Moviefilm”, “Supergirl”). Musiikin on säveltänyt Chanda Dancy (“I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie”). 

Ensi-ilta

23.8.2024

Levittäjä

Warner Bros. Finland Oy

Ohjaaja

Zoë Kravitz

Pääosissa

Naomi Ackie, Channing Tatum, Adria Arjona, Kyle MacLachlan, Geena Davis

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.