Evil Dead Rise

Evil Dead Rise

Kesto: 1h 37min
Lajityypit: Kauhu, Trilleri

Ikoninen kauhufranchise saa jatkoa, kun New Line Cinema ja Renaissance Pictures tuovat valkokankaille elokuvan Evil Dead Rise. Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Lee Cronin (The Hole in the Ground). Elokuvaa tähdittävät Lily Sullivan (I Met a Girl, Barkskins), Alyssa Sutherland (The Mist, Viikingit), Morgan Davies (Storm Boy, The End) ja Gabrielle Echols (Reminiscence) sekä uusi tulokas Nell Fisher (Northspur).

Evil Dead Rise -elokuvassa toiminta siirtyy metsästä kaupunkiin. Se kertoo kieroutuneen tarinan kahdesta toisistaan vieraantuneesta sisaresta (Sutherland ja Sullivan), joiden jälleennäkemisen keskeyttää kohtaaminen ihmiset valtaansa ottavien demonien kanssa. Tästä alkaa alkukantainen selviämiskamppailu, jonka aikana he joutuvat kohtamaan perheestään version, jollaista ei voisi kuvitella edes pahimmassa painajaisessa.

Elokuvan on tuottanut Rob Tapert (Ash vs Evil Dead, Don’t Breathe) ja sen vastaavina tuottajina ovat toimineet elokuvasarjan luoja ja kauhuikoni Sam Raimi sekä itse ”Ash” eli kulttilegenda Bruce Campbell. Vastaavina tuottajina ovat olleet myös John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam ja Victoria Palmieri.

Kameran takaa löytyy Croninin lisäksi kuvaaja Dave Garbett (Z for Zachariah, Underworld: Rise of the Lycans), lavastussuunnittelija Nick Bassett.  

Ensi-ilta

21.4.2023

Levittäjä

Warner Bros. Finland Oy

Ohjaaja

Darren Mackie, Lee Cronin, Daire Glynn

Pääosissa

Gabrielle Echols, Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies, Nell Fisher

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.