Kampanjat |

Tervetuloa leffaan… jos uskallat – HALLOWEEN MOVIE WEEKEND 27.-28.10.!

HAPPY HALLOWEEN!

Halloween rantautuu elokuvateattereihimme kun 27.-28.10. (pe-la) ohjelmistomme täyttyy teemaan sopivista kauhu- ja jännityselokuvista! Ja mikä parasta, lisäjännitystä tuo hämärän illan aikaan järjestettävät yönäytökset.*

Huomioithan, että suurin osa halloween elokuvista ovat ikärajoitettu K-16 tai K-18. Varaudu siis todistamaan ikäsi kuvallisilla henkkareilla lipunoston ja tarkistuksen yhteydessä!

*Ohjelmisto vaihtelee paikkakunnittain, yönäytöksiä ei ole nähtävissä kaikissa teattereissamme.

TUOMME KAUHUN KLASSIKOT TAKAISIN VALKOKANKAILLE!

Halloweenin kunniaksi tuomme takaisin valkokankaille kaikkien aikojen klassikkokauhut, HOHTO (The Shining) sekä alkuperäinen MANAAJA (The Exorcist). Nämä hyytävät klassikot ovat nähtävissä miltei kaikissa BioRex -elokuvateattereissa 27.-28.10. välisenä aikana.*

*Hohto -elokuva ei ole nähtävissä BioRex Riihimäellä.

Kauhu I 2h 12min I K-16

( ei tekstitystä )

Kauhu, trilleri I 1h 59min I K-16

( ei tekstitystä )

Tervetuloa leffaan… jos uskallat!

Five Nights at Freddy’s

Kauhu, trilleri, fantasia I 1h 49min I K-16

Selviätkö viisi yötä? Hyytävä kauhupeli-ilmiö muuttuu veret seisauttavaksi valkokangaselämykseksi kun elokuvat M3GAN, The Black Phone ja The Invisible Man tuottanut Blumhouse tuo teattereihin elokuvan Five Nights at Freddy’s.

Tarina seuraa vartijaa, joka aloittaa uudessa työssään Freddy Fazbear’s Pizzassa. Ensimmäisessä vuorossa ollessaan hän huomaa, etteivät yövuorot pitseriassa ole aivan helppoja selvitä hengissä.

Manaaja: Uskon Merkki

Kauhu I 1h 43min I K-16

Victor Fielding on kasvattanut tytärtään Angelaa (Lidya Jewett, Good Girls) yksin siitä lähtien kun hänen raskaana oleva vaimonsa kuoli Haitilla maanjäristyksessä kaksitoista vuotta sitten. Kun Angela ja hänen ystävänsä Katherine katoavat metsään kolmeksi päiväksi muistamatta mitään tapahtuneesta, laukaisee se tapahtumaketjun, joka pakottaa Victorin kohtaamaan syvimmän pahuuden. Kauhun ja epätoivon vallassa hän etsii käsiinsä ainoan ihmisen, joka on kokenut vastaavaa aiemmin: Chris MacNeilin.

SAW X

Kauhu, trilleri I 1h 58min I K-18

Sairas ja epätoivoinen John matkustaa Meksikoon riskialttiiseen ja kokeelliseen lääketieteelliseen toimenpiteeseen toivoen ihmeparannusta syövästään. Koko operaatio onkin petos, jolla pyritään vain hyväksikäyttämään haavoittuvimmassa asemassa olevia. Kuuluisa sarjamurhaaja löytää uuden tarkoituksen kostaakseen huijareille. John palaa työhönsä tunnusomaisella tyylillään – fyysisesti raakojen, kierojen ja ovelien ansojensa avulla.

Nunna II

Kauhu, mysteeri, trilleri I 1h 50min I K-16

1956 – Ranska. Pappi murhataan. Paha leviää. Maailmanlaajuisen menestyksen jatko-osa seuraa sisar Ireneä, kun hän kohtaa jälleen Valakin, demoninunnan.

Venetsian Aaveet

Draama, mysteeri, rikos I 1h 46min I K-12

Eläkkeelle jäätyään Hercule Poirot on vetäytynyt viettämään hiljaiseloa Venetsiaan, maailman kiehtovimpaan kaupunkiin, missä hän hyvin vastahakoisesti suostuu osallistumaan spiritistiseen istuntoon rapistuvassa palazzossa, jossa kummittelee. Kun yksi vieraista joutuu murhan uhriksi, etsivämme tempautuu pahuuden pyörteisiin tuossa varjojen ja salaisuuksien maailmassa.