Korona – miten se vaikuttaa leffakäyntiini?

Kokosimme alle asiakkaidemme usein kysymiä kysymyksiä koskien korona-ajan elokuvissakäyntiä. Mikäli et löydä vastausta juuri sinua pohdituttavaan kysymykseen, voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Onko elokuvissa turvallista käydä käydä korona-aikana?

Elokuvasalimme ovat korkeita, hyvin ilmastoituja tiloja, jossa jokaisella asiakkaalla on tilaa olla ja hengittää. Ostoprosessin yhteydessä järjestelmämme jättää automaattiset turvavälit kaikkien asiakkaidemme sekä asiakasryhmiemme väliin.

Miten huolehditte turvaväleistä elokuvateattereissanne?

Saliemme turvavälien lisäksi informoimme asiakkaitamme jonotusväleistä myymälöissä olevilla lattiatarroilla. Tarvittaessa henkilökuntamme myös opastaa asiakkaitamme riittävien turvavälien jättämiseen.

Miten toimin jos sairastun ja haluan palauttaa ennakkoon ostetut lippuni?

Normaalitilanteessa ennakkoon ostetut liput tulee palauttaa elokuvateatterin lippukassalle viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Koronaepidemiajan sairastapauksissa liput voi myös poikkeuksellisesti palauttaa puhelimitse soittamalla elokuvateatterin lippukassalle ja kertomalla lippunumeron asiakaspalvelijalle. Myös puhelimitse tehtävä peruutus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Verkkokaupan kautta tehdyt kortti- ja verkkopankkimaksut palautuvat automaattisesti asiakkaan kortille / tilille. Sairastapauksissa sähköpostitse toimiva asiakaspalvelumme ei ehdi reagoimaan lippupalautuksiin ajoissa, minkä vuoksi palautukset tulee osoittaa suoraan lippukassoillemme.

Tuleeko minun käyttää kasvomaskia tullessani elokuviin?

THL:n suositusten mukaisesti kasvomaskia tulisi käyttää julkisissa tiloissa ja tilanteissa, joissa turvavälisäännöksiä on haastavaa tai mahdotonta noudattaa. Asiakkaamme voivat aina halutessaan käyttää kasvomaskia elokuvateattereissamme, mutta pakollista kasvomaskin käyttö ei ole. Nuoria asiakkaita voimme kuitenkin tarvittaessa pyytää poistamaan kasvomaskin iän / henkilöllisyyden todentamisen yhteydessä.

Käyttääkö henkilökuntanne kasvomaskia työvuoron aikana?

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia aina valmistaessaan ja pakatessaan elintarvikkeita, lipuntarkastuspisteissä sekä myymälähyllyjen täyttötehtävissä. Kassalla ollessaan sekä työntekijöitä että asiakkaita suojaa myyntipistekohtainen pleksilasi.

Onko elokuvateattereissanne tarjolla käsidesiä?

Kaikissa elokuvateattereissamme on tarjolla käsidesiä sisäänkäyntien yhteydessä, myymälöissä sekä kassapisteillä. Käsidespisteiden yhteydessä on myös infoa koskien elokuvateattereidemme poikkeusjärjestelyjä.

Onko poppareita, karkkeja ja muita oheistuotteita suojattu mitenkään?

Olemme sulkeneet popparikipot kansilla ja pakanneet aiemmin avoimissa myyntipakkauksissa olleet snacksit ja nachot pusseihin. Suosittelemme asiakkaitamme avaamaan popparikipot ja pussit vasta elokuvasalissa omalla paikalla, jolla myös omalta osaltaan minimoi mahdollisia pisara-altistuksia.