Uutinen |

Korona-ajan erikoisjärjestelyt – tutustu ennen leffakäyntiä!

Elokuvateatterimme ovat jälleen avoinna

Elokuvateatterimme ovat jälleen  avoinna yleisölle. Uudelleenavauksen yhteydessä olemme tehneet myös toimenpiteitä, joilla parannamme sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuutta poikkeusaikana. Näistä tärkeimpinä elokuvasaliemme turvavälikäytäntö sekä ”käteisvapaus”, jolla pyrimme vähentämään myös käsikosketuskontaktien määrää.

 

Panostamme turvallisuuteen ja hygieniaan

Panostamme entistä paremmin teattereidemme hygienaan, jonka vuoksi olemme lisänneet käsidesien määrää teattereidemme auloissa. Käsidesejä löytyy lisäksi myös kassapisteiltä sekä WC-tiloista. Elintarvikkeiden valmistuksessa ja pakkaamisen aikana työntekijämme käyttävät kertakäyttöhanskoja sekä kertakäyttöisiä hengityssuojaimia. Kaikille kassapisteillemme on asennettu myös pleksisuojat varmistamaan sekä työntekijöidemme, että asiakkaidemme turvallisuus ja minimoimaan pisarakontaktien määrä.

 

Emme vastaanota käteistä

Turvallisuussyistä emme toistaiseksi hyväksy käteistä maksutapana elokuvateattereissamme. Elokuvaliput voi maksaa mobiilimaksuna, lähimaksulla, pankki- / luottokortilla sekä kulttuurimaksutavoilla. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme ostamaan liput ensisijaisesti ennakkoon verkkokaupastamme.

 

Elokuvasaleissamme on käytössä turvavälikäytäntö

Kun olet valitsemassa istumapaikkoja salista, huomioithan, että järjestelmämme jättää automaattisen kahden (2) istumapaikan turvavälin asiakkaidemme väliin. Voit siis ostaa ja valita vapaana olevista paikoista esimerkiksi neljä (4) vierekkäistä vapaata paikkaa, kun ostat liput yhdellä ostokerralla, mutta mikäli ostat esimerkiksi neljä (4) lippua kahdella eri ostokerralla, et saa kaikkia neljää paikkaa vierekkäin.

 

Kasvomaskin käyttö ja iän / henkilöllisyyden varmistaminen

Pyydämme nuoria asiakkaitamme huomioimaan, että K16- sekä K18-luokitelluissa elokuvissa joudumme usein varmistamaan asiakkaidemme henkilöllisyyden sekä iän. Mikäli siis käytät kasvomaskia ja tulet katsomaan ikärajaluokiteltuja elokuvia, voimme pyytää poistamaan kasvomaskin henkilöllisyyden varmistamisen ajaksi.

 

Popparirasiat löytyvät nyt kannellisina kaapeista

Kiinnitämme korostettua huomiota hygieniaan, jonka vuoksi suljemme popparirasiat toistaiseksi helposti avattavalla kannella.  Suosittelemme asiakkaitamme avaamaan oman popparikipon kannen vasta elokuvasalissa, kun oma istumapaikka on löytynyt. Tämä minimoi tehokkaasti mahdollisuutta pisarakontakteihin. Hygieniasyistä johtuen pakkaamme nachot ja snacksit elintarvikemuovipusseihin. Suosittelemme kaatamaan nämä kippoihin samalla tavoin vasta elokuvasalissa omna istumapaikan löydyttyä. Hanajuomamukien pillit olemme vaihtaneet hygieniasyistä  yksittäispakattuihin.